Nova final per l’Handbol Lleida Pardinyes que es desplaça a Barcelona per jugar contra La Salle Bonanova

El Club Handbol Lleida Pardinyes afrontarà aquest proper cap de setmana (dissabte 14, a les 18.45) un altre partit decisiu en la “seva particular” lliga a la 1ª Estatal. Els de Pardinyes visitaran la pista de La Salle Bonanova, un altre nouvingut a la categoria i que, com el conjunt lleidatà, està en la part baixa de la classificació amb tan sols 2 punts.

Amb urgències, pressió, nervis, baixes… però amb moltes ganes de demostrar la seva vàlua com a equip i compromís amb el projecte esportiu, aquest és el punt de partida per al conjunt lleidatà de cara al important partit que jugarà aquest dissabte al terreny de joc de La Salle Bonanova.

Sens dubte serà un partit de alta tensió ja que, tots dos equips són nous a la categoria i es troben, en aquestes alçades de la competició –set partits disputats- amb dos punts al seu haver i una necessitat imperiosa de obtenir un bon resultat per agafar confiança i millorar la seva posició a la taula classificatòria, en el cas del Pardinyes cuer, però igualat a punts amb tres equips més.

Una altra setmana, els de Pardinyes afrontaran un nou compromís de lliga amb la infermeria a vessar, a la que se suma la baixa de Rubén Tardio, que el passat cap de setmana va patir una lesió al genoll, un fet que complica extraordinàriament el treball de l’equip dirigit per Txema del Rosal. La cara d’aquesta agra moneda la posarà la més que probable recuperació de Xavier Alegre i Joseba Amiano, dos jugadors claus a l’esquema de joc lleidatà. Per tal de reforçar l’equip en aquest partit, els tècnics del Pardinyes incorporaran a Eric Carrera, jugador del sènior B.

Les “Lleones” visiten la pista del segon classificat

Difícil compromís per  l’equip de Jordi Morlans i Ricard Sabaté que, després de l’amarga derrota del passat cap de setmana davant l’Ascó per 20-21 –en un partit que van dominar durant molts minuts- visitaran la pista d’un dels “cocos” de Lliga Catalana, l’Handbol Canovelles Groc  (Diumenge a les 17.00), que ocupa la segona plaça. Un partit complicat on el més important per al conjunt lleidatà, per sobre del resultat final, serà retrobar les bones sensacions de joc a la pista.

El dissabte a les 19.30 el Sènior B, entrenat per Pere Martínez, té per davant  un interessant encontre davant l’Handbol Rubí, cinquè classificat amb 7 punts al seu caseller, dos més que els lleidatans. L’equip afronta aquest partit al Municipal en un moment dolç de joc, després de la seva victòria davant el líder i l’empat del passat cap de setmana a casa del Sant Just.

A partir de les 18.00, l’equip juvenil, que ocupa la tercera plaça de la taula a dos punts del primer classificat, disputarà un partit al municipal de Pardinyes, sobre el paper, assequible ja que rep la visita del Sabadell B, últim classificat.

Pel matí, al Juanjo Garra (13.00 hores), els cadets jugaran contra l’OAR Gràcia de Sabadell un partit que posarà a prova el joc ofensiu i defensiu dels cadets, fins a la data imbatuts, líders de la classificació i amb els millors números de la lliga tant pel que fa a gols marcats com encaixats.

Finalment, els infantils visitaran la pista del Ribes, un equip amb el qual estan empatats a quatre punts.

Dissabte, 14 de novembre 

Els groc-i-negres visiten la pista d’un rival amb les mateixes urgències 

 • Sènior Primera Estatal:
 • La Salle Bonanova-Handbol Lleida Pardinyes
 • 15 h. Pavelló La Salle Barcelona

El sènior B vol continuar amb la ratxa de resultats positius

 • Sènior B –Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes B – Handbol Rubí
 • 30 h. al Pavelló municipal de Pardinyes

 Els juvenils reben la visita del cuer amb la vista posada al liderat de la classificació

 • Juvenil Segona Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – Sabadell Handbol B
 • 18-00 h. al Pavelló municipal de Pardinyes

 El cadet vol mantenir la seua imbatibilitat davant un rival complicat

 • Cadet Segona Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – OAR Gràcia de Sabadell
 • 13 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra

Els infantils visita al Ribes que compta, com els lleidatans, amb 4 punts al seu haver

 • Infantil Segona Catalana
 • Handbol Ribes – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 12’00 h. al Pavelló Poliesportiu de Sant Pere de Ribes

Diumenge, 15 de novembre

Díficil compromís per a les “Lleones” que visiten la pista del segon classificat

 • Sènior femení Lliga Catalana
 • CH Canovelles Groc- Handbol Lleida Pardinyes 
 • 17’00 h. Pavelló Ca la Tona -Canovelles