Quotes

Fitxa alta jugador/ra temporada 2019-20

Si vols més informació sobre el funcionament del club, entrenaments, partits, etc… pots contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça electrònica i un responsable esportiu del club es posarà en contacte amb vosaltres.

Si us plau, al correu poseu la data de naixement del jugad@r interessat en jugar amb nosaltres.

No ho dubteu, a l’Handbol Lleida Pardinyes tenim un joc per a tothom.

La quota per la temporada 2019-20 serà de (500 €) inclou tot els aspectes vinculats amb la competició: Alta federativa i assegurança esportiva, formació, equipació, desplaçaments (tots els nostres equips es desplacen als partit en bus).

Un any més, el preu d’inscripció a la nostra escola d’handbol serà de 300 €

Primera quota temporada 2019-2020

La nova temporada ja està en marxa i els nostres equips estan entrenant de valent per afrontar amb garanties i il·lusió la nova campanya, que arriba plena de reptes. Per poder fer front a les despeses derivades de la participació dels nostres jugadors i jugadores en competició als propers dies girarem la primera quota amb un import de 250 € (si vau pagar la preinscripció es descomptarà el seu import en aquesta quota). A l’octubre i desembre es giraran les altres dos quotes, que tindran un import de 125 € cadascuna.

Gràcies per la vostra col·laboració en aquest projecte d’esports amb valors. Sense el vostre suport seria impossible, aquestes quotes són la principal font d’ingressos del club.

Per altra banda, us comuniquem que enguany per cada jugador/jugadora inscrit al club caldrà també que una persona major d’edat es faci sòcia de l’entitat. El cost serà 30€ per persona. 

Handbol Lleida Pardinyes escola handbol