Quotes

Si vols més informació sobre el funcionament del club, entrenaments, partits, etc… pots contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça electrònica i un responsable esportiu del club es posarà en contacte amb vosaltres.

Si us plau, al correu poseu la data de naixement del jugad@r interessat en jugar amb nosaltres.

No ho dubteu, a l’Handbol Lleida Pardinyes tenim un joc per a tothom.

La quota per la temporada 2021-22 dels equips juvenil, cadet i infantils serà de (575 €) inclou tot els aspectes vinculats amb la competició: Alta federativa i assegurança esportiva, formació, equipació, desplaçaments (tots els nostres equips es desplacen als partit en bus)  l’alta de soci d’un familiar, en el cas dels menors d’edat. A més, inclou un alta de soci per família.

Es realitzarà un primer pagament de 100 € en concepte d’inscripció i de pagaments de setembre a juny de 47,5 €

Un any més, el preu d’inscripció a la nostra escola d’handbol serà de 425 € (100 € quota d’entrada – 32,50 € quota mensual)

Pagaments mensuals

La nova temporada ja està en marxa i els nostres equips estan entrenant de valent per afrontar amb garanties i il·lusió la nova campanya, que arriba plena de reptes. Per poder fer front a les despeses derivades de la participació dels nostres jugadors i jugadores en competició  i ajudar a les famílies a realitzar aquests pagaments, enguany es giraran les quotes de manera mensual

Gràcies per la vostra col·laboració en aquest projecte d’esports amb valors. Sense el vostre suport seria impossible, aquestes quotes són la principal font d’ingressos del club.

Handbol Lleida Pardinyes escola handbol