Vols jugar?

A l’Handbol Lleida Pardinyes  us volem ajudar a créixer, a formar-vos com a persones i esportistes. Treballarem els aspectes físics i tècnics, però sobretot ho farem sobre qüestions tant importants per a la vida i l’esport com són els valors, el compromís, el respecte, la companyonia, l’esportivitat, el treball… Sense conèixer i aplicar aquests principis difícilment es pot aconseguir rés i nosaltres volem que hi arribis molt i molt lluny, a la vida i a l’esport.

A l’Handbol Lleida Pardinyes no busquem cracks, no ens marquem com a objectiu guanyar totes les competicions, el jugador més tècnic o més fort no és el que més juga. No pensis per això que no som competitius o no volem guanyar, ens al contrari.

És clar que ens agradaria jugar a l’ASOBAL o  que els millors equips europeus volguessin comptar amb els nostres jugadors…, però avui per avui això és poc més que una utopia. Lo que si és una realitat és que tenim uns equips on podràs jugar a l’handbol, per fer-ho busquem gent il·lusionada, amb capacitat de treball de manera individual i amb el grup, fidel amb el compromís que en cada moment estableixi amb el club, el seu equip, el seu entrenador… A partir d’aquí nosaltres treballarem al teu costat per ajudar-te arribar a on tu realment vulguis i pugis.

Estimem l’esport, som gent d’handbol! I tu?

Som-hi doncs. Un gran equip t’està esperant