Col•laboradors

Col·laboradors 

Per dur a terme el projecte esportiu, social i econòmic del Club Handbol Pardinyes esdevé cabdal comptar amb una política de patrocini estructurada i ben definida, donat que la major part dels seus ingressos prové de l’aportació que puguin realitzar els diferents patrocinadors i col.laboradors de l’entitat.

Conscients de les dificultats que ens envolten i de que les necessitats empresarials en cada moment poden ser diferents, hem estructurat un escalat en el nivell d’aportacions, de manera que tothom que estigui interessat en donar el seu suport al nostre projecte ho pugui fer.

 col1

D’aquesta manera, en funció del tipus i la quantitat aportada per cada empresa, entitat… les contraprestacions seran diferents i s’aplicaran diferents barems en quant a quantitat d’insercions de logoptipus, notorietat de la marca, ubicació de l’imatge en samerretes, en el pavelló, etc.

Sigui com sigui, la voluntat de l’Handbol Lleida Pardinyes és oferir el màxim possible de contraprestacions als seus col.laboradors deixant sempre oberta les portes als seus suggeriments i comentaris.

Moltes gràcies, sense vosaltres no ho aconseguiríem

A la nostra entitat comptem amb gent amb molta empenta i ganes de tirar endavant el nostre projecte esportiu. Però malgrat tot aquest esforç, voluntat de treball, compromís… no ens seria possible aconseguir els nostres objectius sense el suport extern de les empreses que ens donen un cop de ma, que aposten per l’esport base, per la formació en valors, pel futur d’aquests joves. Gràcies, ens ajudeu a crèixer, a fer-nos grans. Amb vosaltres arribarem més lluny

Col·laboradors

Punto Estrella

Novadmin

Immobiliària Exem

El Refugi de l’Os

Dissalud

Orvepard

FMC

Z! Comunicación&Eventos

Ajuntament de Lleida

Diputació de Lleida

Generalitat de Catalunya

Et vols sumar als col·laboradors del Club Handbol Lleida Pardinyes i ajudar-nos a créixer?