Col•laboradors

Col·laboradors 

Per dur a terme el projecte esportiu, social i econòmic del Club Handbol Pardinyes esdevé cabdal comptar amb una política de patrocini estructurada i ben definida, donat que la major part dels seus ingressos prové de l’aportació que puguin realitzar els diferents patrocinadors i col.laboradors de l’entitat.

Conscients de les dificultats que ens envolten i de que les necessitats empresarials en cada moment poden ser diferents, hem estructurat un escalat en el nivell d’aportacions, de manera que tothom que estigui interessat en donar el seu suport al nostre projecte ho pugui fer.

 col1

D’aquesta manera, en funció del tipus i la quantitat aportada per cada empresa, entitat… les contraprestacions seran diferents i s’aplicaran diferents barems en quant a quantitat d’insercions de logoptipus, notorietat de la marca, ubicació de l’imatge en samerretes, en el pavelló, etc.

Sigui com sigui, la voluntat de l’Handbol Lleida Pardinyes és oferir el màxim possible de contraprestacions als seus col.laboradors deixant sempre oberta les portes als seus suggeriments i comentaris.

Volem destacar la incorporació decidida com a nous patrocinadors del Club Handbol Lleida Pardinyes a la present temporada 2018-2019 de les empreses Novadmin, que patrocinarà els nostres equips sènior femení i el restaurant La Republica del Fum, que ho farà amb el juvenil masculí Dos empreses més a sumar, que esperem siguin moltes més. Moltes gràcies també a l’empresa de disseny gràfic Sisentits, que ens està ajudant en diferents aspectes vinculats amb la imatge corporativa en aquest 25è aniversari del club

Col·laboradors

Punto Estrella

Novadmin

La Republica del Fum

Trebol

Dissalud

Maype

Orvepard

Z! Comunicación&Eventos

Ajuntament de Lleida

Diputació de Lleida

Generalitat de Catalunya