Col•laboradors

Col·laboradors 

Per dur a terme el projecte esportiu, social i econòmic del Club Handbol Pardinyes esdevé cabdal comptar amb una política de patrocini estructurada i ben definida, donat que la major part dels seus ingressos prové de l’aportació que puguin realitzar els diferents patrocinadors i col.laboradors de l’entitat.

Conscients de les dificultats que ens envolten i de que les necessitats empresarials en cada moment poden ser diferents, hem estructurat un escalat en el nivell d’aportacions, de manera que tothom que estigui interessat en donar el seu suport al nostre projecte ho pugui fer.

 col1

D’aquesta manera, en funció del tipus i la quantitat aportada per cada empresa, entitat… les contraprestacions seran diferents i s’aplicaran diferents barems en quant a quantitat d’insercions de logoptipus, notorietat de la marca, ubicació de l’imatge en samerretes, en el pavelló, etc.

Sigui com sigui, la voluntat de l’Handbol Lleida Pardinyes és oferir el màxim possible de contraprestacions als seus col.laboradors deixant sempre oberta les portes als seus suggeriments i comentaris.

Volem destacar la continuació decidida com a patrocinadors del Club Handbol Lleida Pardinyes a la present temporada 2019-2020 de les empreses Novadmin, que patrocinarà els nostres equips sènior femení i masculí, el restaurant La Republica del Fum, que ho farà amb el juvenil masculí i la incorporació de l’empresa Immobiliària Exem, que patrocinarà al nostre infantil femení.

Col·laboradors

Punto Estrella

Novadmin

Immobiliària Exem

Dissalud

Orvepard

FMC

Z! Comunicación&Eventos

Ajuntament de Lleida

Diputació de Lleida

Generalitat de Catalunya

Et vols sumar als col·laboradors del Club Handbol Lleida Pardinyes i ajudar-nos a créixer?