Fes-te soci!

Fes-te soci! 30 € que donaran molt de joc 

Benvolguts/des,

Com ja us hem explicat en diferents ocasions per a la nostra petita entitat esdevé cabdal comptar amb el major número de socis/es possible.

  • Ajuda a posicionar-nos com a club
  • Ens dona força i representativitat
  • Ens permet ser més plurals i transparents
  • Aporta valor afegit
  • Puc seguir, la llista de motius és llarga…

A més, de tots els sentiments personals derivats de pertànyer de ple dret, amb veu i vot, a aquest fantàstic club, que fem entre tots plegats.

A més, com ja vam fer a la darrera temporada, els ingressos obtinguts per la captació de socis aniran destinats a la realització i participació per part del CH Lleida Pardinyes d’activitats amb un caràcter social del tipus programes de foment de l’handbol i l’esport en àmbits amb dificultats (econòmiques, d’integració…), suport per a casos propis amb problemes específics, etc.

Tractarem de tancar també algun acord amb els nostres col·laboradors per què pugueu tenir algun tipus d’avantatge, descompte als seus productes i serveis.

Per tot això, us animem a tramitar el vostre alta com a socis (la vostre, la dels vostres amics, familiars, veïns, saludats… ànim, entre tots podem fer cada dia una mica més gran l’història d’aquest club i treballar per fomentar la pràctica de l’handbol des de la responsabilitat, el respecte, els valors.

Si us animeu, sols cal omplir el full adjunt, tantes vegades com socis vulgueu fer i enviar-lo al correu electrònic del club o aprofitar algun dia de partit i lliurar-lo en el bar o als entrenadors/delegats…

Cal recordar, per per cada la fitxa d’alta de jugador/a incloeix també un soci per família

 

1653952_710116669078293_3796179544701194193_n