Gent d’handbol

Gent d’Handbol

El Club Handbol Lleida Pardinyes fou fundat al 1993, amb el suport de l’Associació de veïns Orvepard. Està afiliat a la Federació Catalana d’Handbol, i en l’actualitat és l’únic club d’handbol masculí de la ciutat de Lleida, a més de ser el que ostenta la categoria de competició més alta del conjunt de la demarcació de Lleida.

La temporada 2014-2015 marca un punt d’inflexió per a l’entitat, ja que per primera vegada en la seva història incorpora un equip femení a la seva estructura esportiva. Aquesta decisió respon a la clara aposta i voluntat de l’entitat groc-i-negra de fomentar la pràctica de l’esport en general i l’handbol en particular d’una manera integradora i oberta a tothom.  A partir d’aquest moment, és objectiu del CH Lleida Pardinyes incorporar nous equips femenins a totes les categories.

En la present temporada comptem amb 7 equips de competició, amb més de 100  esportistes, que cobreixen totes les categories d’edat des d’alevins (que fa les vegades d’escola d’Handbol) a sèniors, tots ells competint a nivell autonòmic, especialment a les demarcacions de Lleida, Barcelona i en menor mida Girona i Tarragona. Dels que destaca l’equip “sènior A” que milita a Segona Nacional i màxima categoria de l’handbol Català.