Gent d’handbol

Gent d’Handbol

El Club Handbol Lleida Pardinyes fou fundat al 1993, amb el suport de l’Associació de veïns Orvepard. Està afiliat a la Federació Catalana d’Handbol, i en l’actualitat és l’únic club d’handbol masculí de la ciutat de Lleida, a més de ser el que ostenta la categoria de competició més alta del conjunt de la demarcació de Lleida.

La temporada 2014-2015 marca un punt d’inflexió per a l’entitat, ja que per primera vegada en la seva història incorpora un equip femení a la seva estructura esportiva. Aquesta decisió respon a la clara aposta i voluntat de l’entitat groc-i-negra de fomentar la pràctica de l’esport en general i l’handbol en particular d’una manera integradora i oberta a tothom.  A partir d’aquest moment, és objectiu del CH Lleida Pardinyes incorporar nous equips femenins a totes les categories. Ens falta poquet per aconseguir el repte. A la temporada 2020-21 ja comptem amb equips femeníns a totes les categories, tret de la juvenil -que esperem asolir a la propera campanya-, en alguns casos amb dos equips inscrits com passa a la categoria infantil.

Entretant, seguim treballant amb el conjunt dels nostres equips i de la “gran família” groc-i-negra d’acord amb el programa #esportsambvalors que vam implantar fa unes temporades i que any rere any es va consolidant al si de la nostra entitat.