Retorn a la competició amb victòria del Novadmin Lleida Pardinyes femení

Bon cap de setmana pel Novadmin Lleida Pardinyes, que després de l’aturada competitiva obligada a causa de les mesures aplicades per la prevenció i control de la COVID-19, va regresar aquest cap de setmana a les pistes amb dues victòries, tant dissabte com diumenge contra, l’Handbol Ribes.

El dissabte va tenir lloc al municipal de Pardinyes el partit d’anada amb victòria final per un ajustat 26-24 , mentre que el diumenge, a casa del Ribes va repetir victòria, en aquesta ocasió per tres gols de diferència 28-31 en un partit, com el primer, molt competit, però on es va notar la manca d’entrenaments i ritme de competició.

Grans esforç de les nostres lleones que malgrat les baixes i, com diem, certa falta de coordinació i ritme de competició degut a tants dies sense entrenaments i competició, va donar la cara en tot moment realitzant dos bons partits.

L’equip continua al capdavant de la classificació al retorn de la competició amb ple de victòries a Lliga Catalana sènior femenina, ara anomenada 2ª Nacional Femenina