Vine a la festa de l’handbol, us necessitem a totes i tots

Aquesta cap de setmana (13, 14 i 15 de maig) arriba un moment clau per a l’història del club amb motiu de la celebració a Lleida, al pavelló Onze de Setembre, de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Femenina del nostre combinat sènior femení format per jugadores de l’Associació Lleidatana d’Handbol i el Club Handbol Lleida Pardinyes, dirigit per Iban Raigal acompanyat a la banqueta per Xavier Zalzo.

Hem treballat de valent durant tota la temporada per arribar en un gran moment de forma a aquesta fase final. Les nostres jugadores estan preparades, però necessiten, ara més que mai, del vostre incondicional suport i ànims. Necessitem que les grades de l’Onze de Setembre, des de l’esportivitat i el respecte, siguin una veritable olla a pressió que doni “gas” a les nostres jugadores durant tota la competició.

Serà una festa de l’handbol, encara més, gràcies a la decidida implicació i suport del nostre nou patrocinador OLIBA GREEN BEER, que ens ajudarà a fer d’aquesta competició una gran festa amb l’instal·lació d’inflables, fanzone, barra Oliba Green Beer, sortejos, disco mòbil, etc.

ENTRADA GRATUITA

PARTITS OLIBA GREEN BEER LLEIDA

  • Divendres 13 a les 20.30 h contra Ferradures Puchi d’Eivissa
  • Dissabte 14 a les 20.30 h contra Handbol Onda de Castell´ó
  • Diumenge 15 a les 12.00 h contra Balonmano Base Villaverde de Madrid