Les baixes passen factura a l’Handbol Lleida Pardinyes davant el Sant Joan Despí (26-31)

Captura de pantalla 2015-11-09 a la(s) 17.02.52La victòria es continua resistint al Club Handbol Lleida Pardinyes que el passat dissabte, molt minvat a casua del gran número de jugadors lesionats, no va poder mantenir el ritme de joc davant el Sant Joan Despí, que va imposar el seu joc per acabar guanyant l’enfrontament al Municipal de Padinyes per 26-31

La primera part de l’encontre va començar força igualada, amb tots dos equips ajustant les defenses i estudiant al rival. Tot i el bon inici dels groc-i-negres a la finalització del primer període els lleidatans van començar a notar el cansament per la falta de rotacions degut a l’important nombre de baixes amb les quals es presentaven a aquest partit. Els de Sant Joan Despí, conscients d’aquesta situació, van imposar un ritme molt més ràpid i van trencar el partit arribant al descans amb un 12-16 de renda al marcador.

A la segona part el Pardinyes, tot i la bona voluntat i compromís dels jugadors locals, va anar sempre a remolc i l’esforç dels groc-i-negres i la bona actuació de Rubèn Tardio en atac amb 7 gols, no foren suficients per capgirar el marcador i superar a l’equip visitant, que va controlar el partit fent rotacions constants dels seus millors jugadors. Al final, el lluminós de 26-31 va fer palesa la superioritat que van mostrar en tot el partit els de Sant Joan Despí.