La pretemporada continua a bon ritme pels equips de l’Handbol Lleida Pardinyes…

La pretemporada continua a bon ritme pels equips de l’Handbol Lleida Pardinyes on aquest dissabte passat, l’equip de Primera Estatal, va tenir un test competitiu a Huesca on s’enfrontava en un triangular davant el conjunt local, el BM Huesca “B” i el Dominicos de Zaragoza.
En el  primer partit, l’Handbol Lleida Pardinyes va jugar contra l’equip local finalitzant el matx amb un 18-19 favorable als lleidatans. En el segon, es va enfrontar amb el Dominicos i la sort va ser diferent, van caure per 19-20 davant el conjunt de Zaragoza. Tot i els resultats, el tècnic Txema del Rosal treu un valanç positiu d’aquest primer partit amistós on va utilitzar tots els jugadors disponibles per començar a agafar ritme de competició de cara a la propera temporada.

sènior B i juvenil_pretemporada_a Huesca

Pel que fa al combinat juvenil-sènior B de l’Handbol Lleida Pardinyes, van jugar abans que el primer equip i ho van fer davant el BM Huesca juvenil en el seu primer partit de pretemporada on el matx finalitzà amb un ajustat 25-24 pel conjunt local. Partit molt igualat que es va jugar amb molta força i intensitat que va deixar unes bones sensacions als tècnics del juvenil “Chechu” Velasco  i del sènior B Pere Martínez que consideren, que aquest es el camí per continuar creixent com a equip de cara a la propera temporada.

Cadet_pretemporada_a Igualada

I el diumenge al matí, els infantils i cadets, es van desplaçar fins a Igualada per disputar els seus respectius partits davant el conjunt local on l’nfantil dirigit per Edu Pifarré i Aritz Moreno que van debutar a la banqueta, amb un meritori empat a 25 mostrant una gran actitud i esforç durant tot el partit.

infantil_pretemporada_a Igualada

En canvi, els cadets de Víctor Martín i Xavi Bosch, amb nombroses baixes, van caure per 30 a 26. Tot i el resultat advers, l’equip lleidatà ha transmès bones sensacions de cara al futur.

cadet_pretemporada_ a Igualada