Miquel Berenguer entre els convocats a la tercera activitat de Tecnificació Infantil Masculina

El jugador Miquel Berenguer, del nostre equip infantil, ha entrat de nou a la convocatòria de la Federació Catalana d’Handbol de la tercera activitat del programa de Tecnificació Infantil Masculina de la temporada 2014-2015 que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny a la Ciutat Esportiva de Blanes.
El Miquel Berenguer es lateral dret, amb una gran projecció de futur i gràcies al seu treball personal i esforç realitzat durant tota la temporada, ha estat recompensat amb una nova convocatòria per par de la Federació Catalana d’Handbol i al premi “Groc i Negre”, que cada any dóna el Club Handbol Lleida Pardinyes, als jugadors de cada categoria que més han destacat durant la temporada.
Moltes felicitacions Miquel !!!

Entrenament Tecnificació Masculina, Blanes 21-6-15