Propera Jornada 24/25 de novembre

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ.
Dissabte dia 24 de novembre: Novadmin Lleida Pardinyes Negre vs Avannubo BM La Roca a les 20 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, 21) de Lleida.
PRIMERA CATALANA SÈNIOR MASCULÍ.
Dissabte dia 24 de novembre: GEiEG Ballester vs Handbol Lleida Pardinyes a les 16 h. al Pavelló Lluís Bachs (c/ d’Empúries, 47) de Girona.
Sortida a les 16 h. del Camp d’Esports.
PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ.
Dissabte dia 24 de novembre: Novadmin Lleida Pardinyes Groc vs Club Handbol Terrassa a les 18’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, 21) de Lleida.
PRIMERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ.
Dissabte dia 24 de novembre: CE Handbol BCN Sants vs La República del Fum Lleida Pardinyes a les 18 h. al Poliesportiu Municipal l’Espanya Industrial (c/ de Muntadas, 37) de Barcelona.
Sortida a les 15 h. del Camp d’Esports.
PRIMERA CATALANA CADET MASCULÍ.
Diumenge dia 25 de novembre: SAFA Horta vs Handbol Lleida Pardinyes a les 12 h. al Poliesportiu SAFA Horta (c/ Torrent del Carmel, 1) de Barcelona.
Sortida a les 9 h. del Camp d’Esports.
PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ.
Dissabte dia 24 de novembre: Club Handbol Cerdanyola vs Handbol Lleida Pardinyes a les 16 h. al PEM Guiera (c/ Av. de Guiera, 6) de Cerdanyola del Vallès.
Sortida a les 13 h. del Camp d’Esports.
PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ.
Diumenge dia 25 de novembre: Club Handbol Cardedeu vs Handbol Lleida Pardinyes a les 10’30 h. al Pavelló Municipal (c/ Av. Jaume Campmajor, 30) de Cardedeu.
Sortida a les 7’30 h. de La Llotja.