25 anys d’esport amb valors, presentació temporada 2018-2019

Som un petit club de barri, si, i estem orgullosos de ser-ho i portar els colors groc-i-negres del Pardinyes. Petits, però amb una capacitat infinita per somniar, per plantejar-nos nous reptes i ambiciosos projectes i fer-los realitat. I tot això gràcies a que estem rodejats de fantàstiques persones: qualificades, apassionades per l’handbol, empàtiques, il·lusionades, compromeses amb el club i les persones… El passat divendres 5 de juny van viure uns moments molt i molt especials amb motiu de la presentació de la temporada 2018-2019 en la qual complim 25 anys de vida. Sens dubte, una presentació, fora dels “canons habituals”, que en poc més de 20 minuts resumeix la essència del nostre club i és un veritable manifest d’intencions del que volem ser. Una posada en escena que va deixar a totes les persones que van omplir de gom a gom el Municipal de Pardinyes: jugadores i jugadors, pares i mares, familiars, amics… bocabadats i plens d’emocions i sentiments i contents i agraïts de formar part d’aquesta petita gran família.