PROPERA JORNADA 12/13 DE MAIG DE 2018

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ. LLIGA CATALANA.
TEMPORADA FINALITZADA.
SÈNIOR NEGRE FEMENÍ. COPA CATALANA.
JORNADA DE DESCANS.
SÈNIOR GROC MASCULÍ.  TERCERA CATALANA.
TEMPORADA FINALITZADA.
SÈNIOR GROC FEMENÍ. COPA FEDERACIÓ. (QUARTS DE FINAL).
Dissabte dia 12 de maig: Handbol Lleida Pardinyes Groc – Handbol Sant Cugat a les 16 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
JUVENIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA.
Dissabte dia 12 de maig: Handbol Lleida Pardinyes – Llavaneres-Caldes d’Estrac a les 17’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes (c/ Av. de Tortosa, s/n) de Lleida.
Diumenge dia 13 de maig: (partit corresponent a la jornada 12) Llavaneres-Caldes d’Estrac – Handbol Lleida Pardinyes a les 12’30 h. al Pavelló Municipal (c/ Contrabandistes, s/n) de Sant Andreu de Llavaneres.
Sortida del Camp d’Esports a les 8’30 h.
CADET NEGRE MASCULÍ. PRIMERA CATALANA.
Dissabte dia 12 de maig: Handbol Cooperativa Sant Boi – Handbol Lleida Pardinyes Negre a les 16 h. al Pavelló Municipal Pau Gasol (c/ Lluís Companys, s/n) de Sant Boi de Llobregat.
Sortida del Camp d’Esports a les 13 h.
CADET GROC MASCULÍ. COPA FEDERACIÓ. (SETZENS DE FINAL).
Dissabte dia 12 de maig: Handbol Lleida Pardinyes Groc – Club Handbol Montornès a les 11 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra (c/ Camí de Miramunt, 48 – Partida de Balàfia) de Lleida.
INFANTIL MASCULÍ. SEGONA CATALANA. 
Pendents del sorteig de la Copa Federació.
INFANTIL FEMENÍ. COPA FEDERACIÓ.
Dissabte dia 12 de maig: Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Sant Joan Despí “C” a les 12’30 h. al Pavelló Municipal Juanjo Garra (c/ Camí de Miramunt, 48 – Partida de Balàfia) de Lleida.
ALEVÍ I BENJAMÍ. JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA.
JORNADA DE DESCANS.