Victòria còmoda del femení de l’Handbol Lleida Pardinyes

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENÍ

(Segona Fase)

Handbol Lleida Pardinyes:     33
Club Handbol Concòrdia:       26

Les noies de l’Handbol Lleida Pardinyes no van fallar i tornen a sumar una nova victòria contra el CH Concòrdia que va lluitar fins al final i ho va deixar tot a la pista.

L’inici del partit va ser molt irregular pel Pardinyes a causa d’una defensa poc intensa i atacs ràpids amb molta precipitació. El joc del Concòrdia era lent i això va fer que les lleidatanes anessin al seu ritme, fent una primera part poc brillant però amb el marcador favorable; tot i així, s’arribava a la porteria contraria amb facilitat.

La segona part no va tenir color i les noies lleidatanes van demostrar la seva qualitat amb atacs contundents i segurs que donaven tranquil·litat en el marcador. La defensa va començar a ser més intensa i sòlida, amb moltes basculacions que no va permetre a les andorranes arribar a la porteria local amb facilitat. El ritme de joc de les noies del Pardinyes es va imposar al camp i es va arribar a un final 33-26 que va permetre sumar dos punts més que permet a l’equip de la Terraferma continuar lluitant per assolir el gran objectiu de la temporada, ser als Top-4.

Per les andorranes era un partit de tràmit degut a la diferència de nivell entre els dos conjunts i que, pràcticament no es jugaven res, donat que son els cuers de la classificació.

El proper cap de setmana les lleidatanes visiten el Llavaneres on hauran de continuar aquesta bona ratxa per tal de continuar lluitant per l’ascens.