L’Handbol Lleida Pardinyes debuta a la Lliga Catalana amb un equip molt jove i renovat

Els dos equips sènior, masculí i femení, de Lliga Catalana jugaran els seus primers partits de la present temporada davant la seva afició al municipal de Pardinyes aquest dissabte 23. A les 18.45, les “Lleones” rebran la visita del Vilanova del Camí, mentre que els jugadors dirigits per Txema del Rosal debutaran en la competició davant el Canovelles Groc a les 20.45 hores.

Aquest dissabte 23 de setembre (20.45 hores) tornarà a la competició el primer equip del Club Handbol Lleida Pardinyes masculí, que afronta una nova campanya en la Lliga Catalana Antonio Lázaro –màxima categoria de l’handbol català masculí- amb un equip molt jove i força renovat davant la marxa, al final de la temporada passada, de molts jugadors groc-i-negres, que després de molts anys treballant a ple rendiment al servei de club, van deixar la pràctica activa de l’handbol i donar pas al més joves.

L’equip, entrenat una temporada més per Txema del Rosal i Kellvin de Leon, comença aquesta nova temporada amb l’objectiu de continuar formant jugadors i millorar la classificació de l’any anterior. Un any amb molts reptes, canvis tàctics substancials respecte a passades campanyes i molt treball per davant orientat a donar forma al nucli bàsic de jugadors que liderarà l’equip lleidatà a les properes temporades. La primera pedra de toc per als jugadors lleidatans la tindran aquest dissabte al municipal de Pardinyes davant el Canovelles Groc a partir de les 20.45 hores.

L’equip groc i negre ha apostat per un bloc de jugadors molt joves provinents en gran part del filial, que va assolir l’ascens a Tercera Catalana de manera força meritòria, formats tots ells a la pedrera del club, com ara Ion Zubieta, Llull Farrando, Aleix Gómez, Aleix Villacampa o Marc Julià; i amb dos úniques altes externes com el Marc Gallart, procedent del Puerto Sagunto  o el porter andorrà Kevin Cañadas, que inicia la seva segona etapa al club del barri de Pardinyes. 

Complicat partit per a les Lleones davant el Vilanova del Camí

Poc abans, les “Lleones” es presentaran davant l’afició contra el Vilanova del Camí (18.45 hores) un rival, de normal complicat per a les lleidatanes, que arriben a la capital del Segrià amb la necessitat de sumar els seus primers dos punts després d’una sorprenent derrota en el primer partit de lliga contra un recent ascendit. Les jugadores d’Artiz Moreno, que volen afiançar-se en la part alta de la classificació, disputen aquest segon compromís de lliga amb molt bones sensacions després de la meritòria victòria aconseguida a la pista de l’AEH Les Franqueses i haver realitzat una molt bona setmana d’entrenaments.

 

Partits de fases per als equips cadet i juvenil

La competició no s’acaba aquí per als equips lleidatans, ja que durant tot el cap de setmana els equips juvenil i cadet jugaran competicions de fases amb l’objectiu de classificar-se per competir aquesta temporada a Primera Catalana. Els juvenils, brillants campions de la Top 4 de Primera Catalana a la passada temporada, jugaran a casa dos partits -divendres a les 19.30 hores i diumenge a les 12.00- mentre que el conjunt cadet, únicament disputarà un encontre com a local, que tindrà lloc el dissabte a les 17.00 hores al Municipal Juanjo Garra