Bon inici de lliga de les “lleones” del Lleida Pardinyes…

SENIOR NEGRE FEMENÍ
LLIGA CATALANA – JORNADA 1
AEH LES FRANQUESES – HANDBOL LLEIDA PARDINYES NEGRE
Resultat primera part:
4-11 Resultat segona part: 13-9 Resultat final: 17-20

 CARA I CREU PER LES “LLEONES”

L’equip sènior femení del Pardinyes va mostrar dos cares totalment distintes

L’equip de Aritz Moreno, visitava en el seu debut a l’AEH Les Franqueses, en el seu primer partit d’aquesta temporada.

En la primera part, només va haver-hi un color al camp i va ser el groc-i-negre, amb una defensa impressionant,  en la qual, només havia rebut dos gols al minut 26, tot i que de cara a porteria no van estar encertades.

L’inici de la segona part es va capgirar la dinàmica, un Pardinyes amb moltes imprecisions i un canvi de defensa a una 5-1 molt oberta  per part de equip local, va fer molt mal i si a això li sumem que només va fer 9 gols dels 29 tirs a porteria en la segona part, va permetre que Les  Franqueses entressin   al partit. Tot i així, les “lleones” varen treure forces i varen aconseguir la victòria en aquest inici de lliga.

AEH LES FRANQUESES: Irene zamora, Gemma Vinallonga, Mireia Grañona, Natalia Paniagua, Giovanna Tapia, Chloe Elis, Andrea Gendra i Nuria Rus.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Aina Llobet, Karmen Martinez, Andrea Rovira, Natalia Caldes, Esther Perez, Eli Martinez, Maria Martin, Amaia Moreno, Julia Enjuanes, Irina Monclus, Patri Oliet i Paula Milagros.