El proper diumenge, primer partit de la temporada per les “lleones” que visiten la pista de l’AEH Les Franqueses…

Les jugadores entrenades per Aritz Moreno, una de les novetats de l’equip per aquesta temporada 2017-2018, juntament amb el fitxage de la pivot pamplonesa Paula Milagros i la incorporació de vàrias jugadores del planter, iniciaran aquest diumenge 17 de setembre (12.45 hores) a la pista del AEH Les Franqueses una nova campanya a la Lliga Catalana, la màxima categoria de l’handbol català, amb l’objectiu de lluitar per les primeres places de la classificació al final de temporada.

El primer equip groc-i-negre femení començarà aquest diumenge la seva tercera campanya a la màxima categoria de l’handbol català i ho farà amb un equip que, en essència, manté el bloc de jugadores que l’any passat va assolir la quarta plaça en la classificació després de realitzar una gran temporada.

Una de les principals novetats de l’equip lleidatà la tenim en la incorporació del jugador i entrenador groc-i-negre Aritz Moreno, que després de dos temporades al capdavant dels equips infantil i cadet masculí de l’entitat del barri de Pardinyes, obtenint uns resultats francament positius, ha estat escollit per la direcció esportiva de l’Handbol Lleida Pardinyes com la persona més adient per dirigir al primer equip femení en aquesta nova temporada.

A més d’aquesta novetat al capdavant de la banqueta, cal destacar el fitxatge per al sènior negre femení de Paula Milagros, un jove pamplonesa –com el seu entrenador- que ha arribat a Lleida per motius d’estudi i que de bon segur aportarà potencia i agressivitat a l’equip lleidatà des de la seva posició de pivot. Paula Milagros prové de Loyola pamplonès, una formació on es va destacar com una de les jugadores claus per al seu joc, un fet que la va fer mereixedora de guanyar-se un lloc a la selecció Navarra d’handbol. A més d’aquest interessant fitxatge, el primer equip s’ha reforçat amb un bon número de jugadores del planter amb molta projecció i capacitat per aportar dinamisme i il·lusió renovada a un equip molt compacte i que compta amb jugadores amb una destacada trajectòria a l’handbol català.

L’AEH Les Franqueses serà el primer rival per a les Lleones; sens dubte, un complicat partit per a l’equip lleidatà, que encara està treballant en la seva posada a punt, però que està entrenant amb molta intensitat i que afronta amb molta il·lusió, energies renovades i ambiciosos objectius aquest nou periple per la Lliga Catalana d’Handbol.