L’Handbol Lleida Pardinyes finalitza la temporada amb una derrota a Granollers

      LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA 2014-15

 

BM GRANOLLERS C – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Annex del Palau d’Esports                                                             26 d’abril 2015

Resultat: 39-31 (20-15)

La necessitat de victòria per evitar el descens dels vallesans va fer que sortissin molt més intensos i que ràpidament agafessin un clar avantatge en el marcador d’un partit en que el Pardinyes no es jugava res. A partir d’aquí, la primera part va anar passant sense gaires entrebancs, on el joc amb el pivot Chechu Velasco era la millor de les opcions de l’atac lleidatà.

A la represa els groc-i-negres van sortir una mica millor, amb Dani Sanjuan, Ruben Tardio i Sergio Martín més encertats davant el gol, el que va permetre als lleidatans apropar-se a 3 gols. Però la lesió d’Eloi Vidal i l’augment d’intensitat en el joc de contraatac del Granollers va ser prou per decidir l’encontre per part dels locals per un clar 39-31 final.

Tot i aquesta derrota, l’Handbol Lleida Pardinyes acaba la lliga amb l’alegria d’haver fer una fenomenal segona volta de la competició que li ha permès passar dels llocs de descens a acabar a la part mitja-alta de la classificació.