Les “Lleones” visitaran la pista de Les Franqueses en el seu primer partit de la temporada 2017-18

El cap de setmana del 16/17 de setembre començarà la competició per al nostre sènior femení de Lliga Catalana, que enguany estarà dirigit pel nostre jugador i entrenador Aritz Moreno. Les “Lleones”, les més matineres en iniciar la temporada 2017-2018de tots els equips del club, debutaran a la lliga visitant la pista de l’AEH Les Franqueses.

Pel que fa al nostre sènior masculí de la Lliga Catalana Antonio Lázaro, entrenat una temporada més per Txema del Rosal amb la col·laboració de Kelvin de Leon, debutarà a casa el dissabte 24 de setembre rebent la visita del Canovelles Groc, en una temporada que es presenta especialment competitiva.

Per altra banda, el nostre sénior groc, que la passada temporada va aconseguir d’una manera força meritòria el seu ascens a Tercera Catalana començarà a defensar la nova categoria contra l’handbol Vallag el dissabte 30 de setembre al Municipal de Pardinyes. Entre altres al·licients per aquesta temporada, els derbis locals contra l’Agramunt i l’Alcarràs.

Calendaris

Calendari Lliga Catalana Sènior Femení

Calendari Lliga Catalana Sènior Masculí

Calendari Tercera Catalana Sènior Masculí