Elles tenen un somni. Els hi vols ajudar a fer-lo realitat?

Des de el Club Handbol Lleida Pardinyes us volem fer copartíceps del somni d’un grupep de noies de la nostra escola d’handbol. Després d’uns anys a les categories benjamí i aleví ha arribat l’hora de donar un passet endavant i volen fer un equip infantil femení que els hi permita competir i gaudir de l’handbol defensant els colors groc-i-negre. Fins fa dos temporades el club no tenia equips femenis, a la darrera temporada hem comptat amb un equip juvenil i dos sèniors, però fins ara no hem tingut equips a la base.

 

L’aposta és atractiva, les noies s’ho mereixen. Som un club amb grans projectes, però els nostres recursos econòmics són escasos (que bonic seria  que les grans empreses i  patrocinis  no s’adrecin sempre als grans equips i donin un major suport als projectes esportius de base). El pressupost per aquest equip, sol en viatges supera els 3.600 €, des del club podem cobrir una part important del pressupost de l’equip, però ens manca una mica per cobrir tota la despesa que genera. Qué tal si ens feu un cop de ma? Ens ajudeu? Doneu suport a aquestes noies tan fantàstiques?

Clickeu en aquest enllaç i podreu fer, si voleu, les vostre petites col·laboracions.

Gràcies per ajudar-nos a créixer, gràcies per promocionar l’handbol.