Un Handbol Lleida Pardinyes ple de baixes cau a casa del Palautordera.

      LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA 2014-15

 

CH SANT ESTEVE PALAUTORDERA – HANDBOL LLEIDA PARDINYES

Zona Esportiva Santa Maria Palautordera                                              11 d’abril 2015

Resultat: 41-30 (22-13)

En un moment de la temporada en que l’equip ja no es juga res, els lleidatans van aprofitar les nombroses baixes per emportar-se fins a 8 jugadors del segon equip per tal de començar a planificar la propera temporada. El Sant Esteve coneixedor de la situació va aprofitar l’inici de partit per sortir molt fort al contraatac i obrir una escletxa de 8 gols ràpidament. Els joves jugadors del Pardinyes van trigar en adaptar-se al ritme del partit, i només Dani Sanjuan superava amb solvència la defensa dels vallesans. El marcador 22-13 de la mitja part mostrava la diferencia en aquest primer període.

A la represa els groc-i-negres van sortir molt millor en defensa amb Antequera i Llull al centre, amés la bona ratxa en el llançament de Humet amb 11 gols aconseguia que no s’ampliés la diferencia. Els lleidatans van aconseguir que el segon parcial estigués igualat i van acabar amb 41-30 un partit que va servir per provar als jugadors més joves del club.