El sènior groc masculí del Pardinyes suma una nova victòria en la Fase d’Ascens…

SÈNIOR GROC MASCULÍ

QUARTA CATALANA – FASE D’ASCENS
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – HANDBOL POBLENOU C
Resultat primera part:
19-16 Resultat segona part: 17-15 Resultat final: 36-31

Els sèniors guanyen per tercer cop aquesta temporada a l’Handbol Poblenou C

L’equip sènior groc masculí ha disputat aquest cap de setmana el segon partit de les fases d’ascens de Quarta Catalana davant l’Handbol Poblenou C al Pavelló Municipal de Pardinyes. El que es preveia com un partit igualat i disputat fins al darrer minut, ha estat trencat clarament pels lleidatans que han sabut controlar la trobada fins al 36-31 final que els dóna certa confiança abans de rebre al Sant Miquel, un dels rivals directes per l’ascens.

El partit va començar amb molta igualtat entre els dos conjunts, que intercanviaven gols pràcticament en cada possessió. De mica en mica, els lleidatans van aconseguir consolidar la defensa mentre mantenien un alt ritme golejador fent que arribessin al descans amb la màxima diferència fins aleshores i aguantant l’envestida dels visitants, 19-16.

En la represa, els groc-i-negres van sortir decidits a trencar el partit i així ho van fer. Gràcies a la bona defensa del final de la primera part i la gran efectivitat del porter Joan Fernández, els nois del Pardinyes van arribar a assolir una diferència de fins a vuit gols, 28 a 20. No obstant això, en els darrers minuts de la trobada van patir nombroses exclusions que van permetre als barcelonins retallar la diferència fins al 36-31 final.

Després de l’empat de la setmana passada i d’aquesta nova victòria, l’equip juvenil del Pardinyes es posiciona tercer en la classificació visitant aquest proper cap de setmana, a l’Handbol Sant Miquel, el segon classificat actualment amb dues victòries en els dos partits jugats.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Joan Fernández, Marc Julià (1), Ion Zubieta (6), Oriol Almacelles (1), Sergi Vallverdú, Javier Aldecoa, Llull Farrando (1), Aritz Moreno (3), Marc Cortassa (8), Aleix Gómez (6), Xavier Garcia (7), Albert Barrufet, Eloi Badia i Aleix Villacampa (1).