Joc fàcil i efectiu de “les lleones”…

SÈNIOR NEGRE FEMENÍ

LLIGA CATALANA – 22 JORNADA
HANDBOL GAVÀ – HANDBOL LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part:
9-15 Resultat segona part: 10-9 Resultat final: 19-24

Les “Lleones” del Pardinyes guanyen al Gavà per 19 a 24 

L’equip sènior negre femení del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Gavà per disputar la X jornada de Lliga Catalana. En un partit on l’equip local es jugava la presumpta permanència en Lliga, la intensitat i l’emoció de la trobada no ha passat desapercebuda i les lleidatanes han sabut dominar el seu joc i controlar la intensa ofensiva del Gavà, que tot i jugar amb una portera-jugadora per augmentar les seves possibilitats, ha acabat atorgant la victòria a les “Lleones” amb un resultat de 19 a 24 que denota, el gran esforç i empenta de les noies del Gavà en aquesta recta final de la competició.

La primera part del partit va iniciar amb un ritme fluix per part dels dos conjunts. Davant aquesta passivitat, les lleidatanes van anar important el seu ritme de manera progressiva amb unes bones accions ofensives que sumaven les primeres diferències en el marcador. La defensa lleidatana, una mica descontrolada davant l’estratègia ofensiva local que jugava amb una portera-jugadora i amb dos pivots atacat, també va anar agafant consistència i aturant, cada cop més, els intents de les noies de Gavà. Continuant amb aquest ritme, el Pardinyes marxava al descans amb un marcador de 9-15.

En la represa, les “Lleones” van accelerar la marxa i van imposar un ritme de partit més dur on la defensa impedia l’ofensiva local, que atac rere atac es trobava amb dificultats, tot i comptar amb una jugadora atacant més, i amb un gran treball de la porteria lleidatana. Encara que les locals no van desistir en cap moment, el partit ja estava decidit i s’arribava al final amb un marcador de 19 a 24 per a les “Lleones” que deixa en una posició crítica a les noies del Gavà.

HANDBOL GAVÀ:
Montserrat Rodríguez (1), Maria Alcovendas, Marta Galindo (1), Marta (4), Aida Rodríguez (5), Irina, Miriam Vizuete, Mireia A. (2), Paula Escobar, Marta G. (6) i Miriam Vivancos.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES: Patricia Oliet, Carmen Martínez (6), Blanca Martínez, (7), Irina Monclús (1), Natalia Caldés (4), Judit Gómez (2), Olga Regué, Eli Martínez (2), Andrea Jimenez (1) i Laura Dolcet (1).