El sènior groc femení s’acomiada amb derrota…

PRIMERA CATALANA – 18 JORNADA
HANDBOL LLEIDA PARDINYES – CH AGRAMUNT
Resultat primera part:
10-15 Resultat segona part: 11-16 Resultat final: 21-31

L’equip sènior groc femení finalitza la lliga a Primera Catalana perdent 21-31 davant l’Agramut

L’equip sènior groc femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat la divuitena jornada de lliga davant l’Agramunt, una trobada que ja ha esdevingut un clàssic entre ambdós conjunts i que, aquest cop, ha guanyat l’Agramunt amb una ampli avantatge deixant a les noies del Pardinyes en la penúltima posició de Primera Catalana del grup A.

El partit va començar igualat on cap dels doCRÒs equips aconseguia rendes àmplies però, quan els minuts passaven, l’Agramunt aconseguia marxar-se en el marcador mercès als errors defensius del Pardinyes i a la seva manca d’intensitat defensiva. Seguint aquesta dinàmica l’Agramunt arribava al descans amb un avantatge de cinc gols (10-15).

La represa de la segona part havia de ser interessant, ja que el Pardinyes volia acostar-se al marcador i ho aconseguia posant-se a tres gols de les visitants. Tot i això, l’Agramunt estava molt sòlid en defensa i les jugadores locals no acabaven d’entrar en el partit i els costava molt penetrar la bona defensa visitant. L’Agramunt es sentia superior i amb més confiança. Aconseguia un altre cop distàncies en el marcador fins a 10 gols, fet que va fer baixar els braços a les del Pardinyes i amb els constants errors en atac, amb pèrdues de pilotes i llançaments pocs convincents, l’equip contrari es va fer amb el partit guanyant merescudament el clàssic lleidatà davant un Pardinyes molt irregular i poc convençut de les seves possibilitats. D’aquesta manera al final del matx el marcador mostrava un clar 21-31 per a les visitants.

Amb aquest partit finalitza la Primera Fase de Primera Catalana, tot i que li queda un partit ajornat contra el Concòrdia Andorra que es jugarà el pròxim dissabte a les 17 h al Municipal de Pardinyes. Així doncs, les noies hauran de preparar ara la Copa, que iniciarà el cap de setmana del 25-26 de març a casa del Sant Cugat.

HANDBOL LLEIDA PARDINYES GROC: Aina Llobet, Blanca Ruiz, Andrea Rovira, Cristina Alfonso, Maria Oró, Valentina Nikolaeva, Júlia Enjuanes, Maria Martin, Amaia Moreno, Laia Villafranca, Belinda Ramos i Erica Jimènez.

CH AGRAMUNT: Núria Figueres, Montse Esteban, Neus Llena, Marta Pérez, Núria Sin, Coral Puig, Andrea López, Judit Bertran, Ester Cuñat, Laura Parachout, Anna Soques, Mònica Ibàñez i Cintia Lopera.