JUVENIL MASCULÍ

PRIMERA CATALANA – 12 JORNADA

HANDBOL LLEIDA PARDINYES – LA SALLE MONTCADA

Resultat primera part: 18 – 14  Resultat segona part: 12 – 14

Una nova victòria del juvenil que els permet situar-se tercers en la classificació general de la Primera Catalana

Partit d’enorme tensió en el qual estava en joc la tercera posició de la 1a catalana juvenil, tots dos equips només estaven separats per un punt en la classificació. Va començar l’equip local amb la seva defensa clàssica 6:0, mentre que la Salle Montcada va sorprendre des del primer minut fent una defensa mixta sobre el jugador Pau Isern per tractar de limitar la seva faceta ofensiva, l’objectiu era que no rebés pilota, davant aquest plantejament, l’entrenador de l’Handbol Lleida Pardinyes va decidir que aquest jugador es quedés al centre del camp sense intervenir, amb el que realment jugaven els dos equips amb un jugador menys, era un 5 contra 5. El joc elaborat d’atac per part de l’Handbol Lleida Pardinyes i els enormes buits que hi havia, provocava continus gols el que unit a una molt bona defensa per part de l’equip local va provocar que al descans s’obrís una petita escletxa en el marcador de 18- 14.

A la segona part la tònica era igual, La Salle Montcada continuava amb la seva defensa mixta per tot el camp i es tornava a repetir l’acció de deixar a Pau Isern a camp propi, es tornava a jugar un cinc contra cinc, l’única diferència és que ara els jugadors de l’equip de l’Handbol Lleida Pardinyes no estaven tan encertats de cara a porteria fallant tirs clars a porteria, tot això provoco que les diferències s’anessin escurçant de manera que ha falta de cinc minuts per al final la diferència només era de 2 gols 27 -25. Aquests 5 últims minuts es van jugar amb molta calma i els nervis no van aparèixer, en tot moment, la victòria de l’Handbol Lleida Pardinyes no va perillar, gràcies a la seva bona defensa.

Amb aquesta victòria l’Handbol Lleida Pardinyes es situa a en 3a posició de la 1 catalana juvenil a l’espera de continuar progressant en la classificació a falta de 3 partits per acabar la primera volta de la lliga.

Handbol Lleida Pardinyes: Marc, Pau Gabas, Jordi, Mikel, Xavier, Alejandro, Aguilar, Diego, Pau, Ivan, Miquel, Gerard i David.

La Salle Montcada: Mario, Jeriam, Joan, Rafael, Miquel, Xavier, Ferran, Adrià, Pol, Izan i Gerard.