El Pardinyes juvenil femení guanya el clàssic davant el CEACA Tàrrega…

JUVENIL FEMENÍ
PRIMERA CATALANA – 10 JORNADA
CEACA TÀRREGA – CH LLEIDA PARDINYES
Resultat primera part: 12 – 10 Resultat segona part: 12 – 16 Resultat final: 24 – 26

Les noies del juvenils aconsegueixen la primera victòria de l’any amb un resultat

ajustat de 24 a 26

L’equip juvenil femení del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest cap de setmana el primer partit d’any, corresponent a la desena jornada, contra el CEACA Tàrrega. Tot i ser un partit molt igualat, les noies del Pardinyes han aconseguit emportar-se els dos punts en guanyar per 24 a 26 a les targarines.

L’inici del partit va ser molt igualat per part dels dos conjunts. Tant un equip com l’altre disposaven de petits avantatges que els avantposaven en el marcador, però les nombroses errades de passada i llançament va beneficiar a les noies de Tàrrega, que van arribar al descans amb un marcador favorable de 12 a 10.

En la represa les locals van sortir amb molta més intensitat fet que les hi donava un avantatge de fins a quatre gols en el marcador. Un canvi defensiu i molta més actitud per part del Pardinyes va fer decantar el derbi a favor seu amb un resultat final de 24 a 26.

Jugadores convocades

CEACA TÀRREGA: Laura Vilamajó, Tzadora Souza, Aina Rovira, Anna Graells, Sandra Muxí, Monica Balague, Laura Sole, Maria i Ariadna Cervera.

CH LLEIDA PARDINYES: Andrea Jimenez, Ines M., Claudia Rosa, Gabriella Presilino, Mar Blau, Mª Immaculada Martín, Julia Enjuanes, Laia Vilafranca, Natividad Isern i Erica Jimenez.