Líders i prop de sentenciar la classificació a les Fases d’Ascens…

SÈNIOR GROC MASCULÍ
QUARTA CATALANA 9 Jornada
HANDBOL CONCÒRDIA – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 22-23 Resultat primera part: 11-9 Resultat segona part: 11-14

L’equip sènior groc masculí del Pardinyes guanya al Concòrdia per 22 a 23 i opta disputar la fase d’ascens a Tercera Catalana

L’equip sènior groc masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes s’ha desplaçat en aquest darrer partit d’any a Andorra per disputar la novena jornada davant l’Handbol Concòrdia. Els jugadors del Pardinyes ha sabut sobreposar-se a les nombroses baixes amb què ha afrontat el matx aconseguint una victòria final de 22 a 23 tancant la primera volta al capdavant de la classificació i a punt de sentenciar la seva classificació per a la fase d’ascens a Tercera Catalana.

El partit va iniciar amb un domini de l’equip local, que sempre ha portat la iniciativa en el marcador enfront d’un Pardinyes molt imprecís en atac i amb massa tendresa defensiva. Tot i la baixa intensitat de l’equip, els lleidatans van poder escurçar la diferència a només dos gols i arribar al descans amb un 11-9 en l’electrònic.

A la represa, el conjunt groc-i-negre va aconseguir augmentar la seva intensitat per igualar ràpidament el partit i mantenir fins al final un intens duel davant d’un rival que esgotava les darreres opcions d’entrar a la fase d’ascens. En els darrers cinc minuts del partit els de la Terra Ferma van remuntar fins al 22-20 gràcies a un parcial de 0 a 3 mantenint la diferència i amb un ajustadíssim resultat final de 22 a 23 per al conjunt groc-i-negre.

Els jugadors del Pardinyes han remuntat així un partit en què es presentaven nombroses baixes i en una pista difícil, finalitzant l’any al capdavant de la classificació i a prop de sentenciar la seva participació en les fases d’ascens a Tercera Catalana.

Jugadors Handbol Concòrdia: Víctor de Navas (1), Aron González (1),, Patrick alis (5), Miguel Ventura, Álvaro Mola, Adrià Pifarré, Sergi Adame (1), Jordi Barbe, Alex Bernabé, Miguel Ángel Delgado (5), Kelian Resina (6) i Tiago Jose Faria.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Joan Fernández, Javier Aldecoa (1), Xavier Garcia (5), Guillem Rosa (3), Aleix Villacampa (1), Marc Julià (1), Aleix Gómez (3), Joaquim Solans (6), Aritz Moreno (2) i Albert Barrufet.