El juvenil masculí escala a la quarta posició després de vèncer al Poblenou…

JUVENIL MASCULÍ
PRIMERA CATALANA 9 Jornada
HANDBOL POBLENOU – CH LLEIDA PARDINYES

Resultat final: 23-31 Resultat primera part: 10-16 Resultat segona part: 13-15

L’equip juvenil masculí guanya un rival directe en la classificació per 23 a 31

L’equip juvenil masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha disputat aquest cap de setmana la novena jornada de lliga contra l’Handbol Poblenou aconseguint una important victòria davant d’un rival directe en la classificació que situa als lleidatans en la quarta posició de Primera Catalana Juvenil.
Durant l’inici del partit les defenses s’imposaven als atacs amb un joc molt igualat per part dels dos conjunts, que compartien també la dificultat de les finalitzacions de les jugades en atac, arribant al minut 14 de la primera part amb un marcador favorable als grocs-i-negre de 5 a 6. Després d’un temps mort del Pardinyes, que va canviar la seva defensa a la clàssica 6:0, el seu joc era més contundent i provocaven continus errors de l’equip local que finalitzaven en contragol i gols fàcils per als lleidatans. En els darrers minuts de la primera part, l’equip de Poblenou va patir dues exclusions jugant durant quatre minuts amb un jugador menys, fet que el Pardinyes va aprofitar per obrir una escletxa en el marcador arribant al descans amb un favorable 10 a 16.

Durant la segona part, el Padinyes va controlar el partit i el marcador. Nous jugadors sortien de la banqueta per donar aire fresc al partit i continuar amb la mateixa intensitat defensiva i fluïdesa en l’atac, destacant l’encert ofensiu de gairebé tots els jugadors del conjunt lleidatà. El Poblenou va intentar canviar la seva defensa per provocar errors en l’atac de l’equip visitant tot i que va ser insuficient per frenar-los. Cal destacar també el debut del jugador Xavi Lonca que, després d’una lesió de quatre mesos, va gaudir de cert protagonisme en l’atac efectuant 5 gols.

Així doncs, la victòria del Pardinyes per 23 a 31 davant d’un rival directe com el Poblenou, deixa als grocs-i-negre en la quarta posició de la classificació.

Jugadors Handbol Poblenou: Iñaki, Pol, Adrià, Carlos, manel, Pol Victor, Albert, Lluc, Said, Joel i Albert.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: Marc, Jordi, Mikel, Xavier, Alejandro, David, Albert, Pau, Gerard i David.