Exhibició golejadora de l’equip cadet…

CADET MASCULÍ
SEGONA CATALANA GRUP D – 10a JORNADA
CH LLEIDA PARDINYES – H SANT QUIRZE B

Resultat final: 47-44      Resultat primera part: 22-20      Resultat segona part: 25-24

 

L’equip groc-i-negre guanya 47-44 al Sant Quirze amb un Miquel Berenguer espectacular fent 24 gols.

L’equip cadet masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha rebut aquest dissabte l’Handbol Sant Quirze al Pavelló Municipal de Pardinyes per disputar la desena jornada de Segona Catalana.

Els lleidatans encaraven el partit amb la visita del líder i imbatut Sant Quirze . El bon ambient i les ganes es va fer notar en l’equip local que va sortir amb una defensa  3:3 molt pressionant per dificultar l’atac visitant però no va ser així, El Sant Quirze es el líder i no es va deixar sorprendre pels lleidatans i marcaven gols amb fecilitat però ,el conjunt groc-i-negre, no estava disposat a ser una mera comparsa i va continuar amb aquesta dinàmica, no deixant escapolir-se al seu rival en el marcador, arribant així al descans amb una petita avantatja de dos gols, 22-20.

A la represa tots dos equips van sortir confiats en endur-se els dos punts i, si la primera part va ser tot un recital en atac, la segona no es va quedar enrera ja que va continuar amb la mateixa dinàmica, veient-se un partit espectacular per part dels dos equips i amb un gran nivell ofensiu que qualsevol del dos  podia guanyar el partit però, un Miquel Berenguer inspirat va aconseguir fer 24 gols que va perpetre mantenir al seu equip sempre al davant del marcador i ser un dels culpables de la primera derrota del conjunt de Sant Quirze.

Un dels millors partits que es poden veure a la categoria, dos rivals molt forts i amb una gran capacitat ofensiva. Un partit amb molts gols que es decantà pels lleidatans gràcies a l’encert anotador de Miquel Berenguer i una molt bona actuación dels seus companys d’equip. El 47-44  ho diu tot.

 

JUGADORS CH LLEIDA PARDINYES: Marc Andueza, Alejandro Morota, Àngel Sabaté, Juancho Haro, Kílian Sanz, Miquel Berenguer, Daniel Sarrat, Williams Cortés, Guillem Solans, Miquel Solanilla, Pau Solanilla i Marc Blasi.

JUGADORS H SANT QUIRZE: Eloi Lopez, Ramon Aguilera, Pau Pérez, Adrià Folch, Sergio Castañado, Robert Salvatella, Josep Ribalta, Pau Ginés, Pau Campuzano, Cristian Galera, Gerard Ortega, Rodrigo Pérez i Miquel Escabia.