Dos punts més per a un Pardinyes convincent de principi a fi…

SÈNIOR NEGRE MASCULÍ

LLIGA CATALANA – 11a  JORNADA

CH LLEIDA PARDINYES – H SANT CUGAT  B

Resultat final: 34-25 Resultat primera part: 16-8 Resultat segona part:   18-17

L’equip sènior negre masculí guanya l’Handbol Sant Cugat B amb un resultat de 34 a 25 destacant l’actuació de Xavi Bosch sota els pals i Eric Carrera en l’atac

L’equip sènior negre masculí ha rebut aquest cap de setmana a l’Handbol Sant Cugat B per disputar l’onzena jornada de Lliga Catalana L’equip lleidatà, que s’ha mostrat superior durant la trobada, ha aconseguit una nova i treballada victòria davant l’equip barceloní per 34 a 25 que ajuda al conjunt groc-i-negre continuar sumant punts abans del final de la primera volta.

L’inici del partit va estar clarament dominat per la defensa lleidatana que, amb un Xavi Bosch molt encertat a la porteria, aconseguia treure el contraatac amb facilitat. De mica en mica, el Pardinyes anava incrementant el seu avantatge en el marcador amb bon joc i intensitat, deixant als barcelonins gairebé sense possibilitats de remuntar, i arribant al descans amb un marcador favorable de 16 a 8.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera, avantatges còmodes dels de la Terra Ferma que van servir perquè els jugadors menys habituals poguessin agafar protagonisme durant la trobada, destacant l’encert dels jugadors extrems Gómez, Aldecoa i sobretot l’aportació anotadora d’Eric Carrera. Finalment, el matx va acabar amb una àmplia victòria dels lleidatans per 34 a 25 davant d’un Sant Cugat que continua tancant la classificació de la lliga.

Un Pardinyes convincent de principi a fi, amb una defensa molt sòlida que es va mostrar molt superior al rival i amb un Xavi Bosch immens a la porteria durant la primera part. La segona part de la trobada va servir per repartir molt els esforços i perquè l’equip lleidatà pogués aportar minuts de qualitat, destacant l’encert anotador d’Eric Carrera amb vuit gols.

Jugadors CH Lleida Pardinyes: X. Bosh, E. Carrera (8), I. Fernandez (2), J. Velasco, J. Amiano (5), J. Alegre (1), M. Cortasa (4), A. Martín. F. Pifarré (1), J. Delgado (2), J. Solans, A. Gómez (3), J. Aldecoa (3), i E. Vidal (5).

Jugadors H Sant Cugat B: Guillem (1), Peracaula (7), Santafe (1), Braulio (2), Sierra, Magrus, López (1), Jiménez (9), Ribó i Marrugat (4).