“Bon rotllo, joc net”, nova campanya per educar en valors en el món de l’esport

Paeria, Diputació de Lleida, Generalitat i Consell Esportiu del Segrià s’uneixen per promoure un codi de bons hàbits de comportament a la grada i al camp

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha destacat que “no és només una acció dirigida als jugadors i jugadores, sinó una campanya de sensibilització i reflexió a tots aquells que els envolten”

“Bon rotllo, joc net” és la nova campanya per educar en valors en el món de l’esport que promou la Paeria, conjuntament amb la Diputació de Lleida, la Generalitat i el Consell Esportiu del Segrià. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, acompanyada del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, ha presentat aquesta iniciativa per promoure un codi de bons hàbits de comportament a la grada i al camp.

Parra ha posat de relleu que aquesta acció neix des de l’Handbol Pardinyes “que ha volgut compartir amb les administracions aquesta idea” i que es va tractar en el darrer Consell Assessor Municipal de l’Esport. Una campanya que està dirigida, segons ha destacat Parra, “als jugadors i jugadores, però no només a ells, sinó a tot el seu entorn i als usuaris dels equipaments esportius, tot fent una crida a la sensibilització i la reflexió” . Per la seva banda, Segura ha explicat que l’esport és igual a valors, però “n’hi ha de positius i de negatius, per tant del que es tracta és de potenciar els positius i campanyes d’aquest tipus ajuden a aconseguir aquest objectiu”.

Per explicar aquesta campanya s’han editat, en una primera tirada, 5.000 exemplars que es distribuiran per tots els pavellons i equipaments esportius, però també amb la voluntat que arribin a les escoles perquè es pugui treballar aquesta temàtica. “S’ha de seguir treballant en aquesta línia”, ha explicat Parra, que també ha avançat que se’n derivaran altres accions, com la creació d’un grup treball d’educació en valors dins del consell municipal de l’esport.

Des de l’Ajuntament de Lleida com des de la Generalitat s’espera que tots els clubs se sumin a la campanya per tal de contribuir que a la grada hi hagi “bon rotllo” i al camp “joc net” i promoure valors com la diversió, el respecte, l’esportivitat, l’esforç, la formació, la companyonia i la cooperació perquè amb l’esforç de tots, es gaudeix més de l’esport.

(serveis premsa Paeria)

campanya-bon-rotllo-joc-net

campanya-bon-rotllo-joc-net-club-handbol-lleida-pardinyes-2

campanya-bon-rotllo-joc-net-club-handbol-lleida-pardinyes-1