El sènior negre masculí perd per la mínima contra la Cooperativa i el femení guanya al Sant Quirze gràcies a un penal a l’últim minut…

L’equip sènior negre masculí del Club Handbol Lleida Pardinyes ha perdut davant de la Cooperativa de Sant Boi
per 25-26 en un partit favorable per als locals però que han deixat escapar a mesura que passaven els minuts. Els
del Pardinyes rebien als barcelonins per disputar la segona jornada, la primera a casa, de la Lliga Catalana. D’altra
banda, les noies han aconseguit la segona victòria consecutiva guanyant per 30-29 l’Handbol Sant Quirze en un
partit amb final d’infart però favorable per a les locals.

Els nois, liderats per Txema Del Rosal i Kelvin de León, van sortir a la pista controlant el partit i dominant-lo fins al
minut 20, on la falta d’encert en el llançament va donar ales a la Cooperativa, que aconseguia capgirar el marcador
i marxar al descans amb un resultar de 13-15 a favor dels visitants.
La segona part va estar més igualada, sense que cap equip trenqués el partit, però la bona actuació del porter de
l’equip visitant decantava l’encontre a favor de la Cooperativa. El Pardinyes, tot i no fer un bon partit, va tenir l’empat a les seves mans amb un penal fallat als últims instants.

Tot i el bon inici del partit, l’equip local ha anat a menys, sobretot per la falta d’efectivitat en el llançament. Del Rosal
confessa que és una “derrota dolorosa que ha de fer reaccionar a l’equip per ser més constant en el joc”.
La segona consecutiva

Els inicis del partit de les “Lleones” va ser un estira-i-arronsa per part dels dos equips que no deixava clar qui
dominava l’encontre i s’anava al descans amb un marcador de 15-14 al seu favor. La segona part va ser
pràcticament igual que la primera, però mentre avançava el partit les noies del Sant Quirze es van posar pel davant
amb una renda de sis gols que dificultava la remuntada per part de les locals. Les decisions arbitrals també van
dificultar el treball, quedant-se en molts moments amb inferioritat numèrica, però una bona actitud i un bon treball
en equip van fer que les “kiris” -com es coneix a les jugadors del Sant Quirze- ho tinguessin difícil per superar la
defensa. Les locals també ho tenien difícil per remuntar aquest resultat advers, però un bon joc ofensiu i, sobretot,
un bon treball en la defensa va dur a un resultat de 29-29 al minut 29. A pocs segons que l’àrbitre assenyalés el
final, una bona acció ofensiva va provar a un penal a favor que, al rebot, va aprofitar Esther Pérez per marcar el gol
definitiu, acabant amb un 30-29 a favor de les “Lleones” i amb un final d’infart.