L’Handbol Lleida Pardinyes acomiada la temporada al Municipal rebent la visita de La Salle Montcada…

Aquest dissabte 30 d’abril (20’30 hores) l’Handbol Lleida Pardinyes s’acomiadarà de la seva incondicional afició davant del conjunt barceloní La Salle Montcada, una formació que arriba en aquest final de temporada en el seu millor moment de joc ocupant la cinquena plaça. 

El conjunt groc-i-negre disputarà aquest dissabte el penúltim partit de la temporada rebent la visita de La Salle Montcada. El conjunt lleidatà, confirmat el seu descens de categoria fa unes setmanes, afronta aquest darrer compromís a casa amb moltes ganes i il·lusió i amb el clar  objectiu d’oferir un bon partit per tal d’agrair l’incondicional suport de la seva afició, que durant tota la temporada ha omplert, de gom a gom, el Municipal de Pardinyes per animar al seu equip.

Els lleidatans, a l’espera de recuperar als jugadors tocats, Rafa Maireles i Joseba Amiano, comptaran amb la baixa segura del porter titular Xavi Bosch, que serà substituït pel jove internacional andorrà Kevin Cañadas de l’equip filial, que probablement no serà l’únic jugador del conjunt de la Tercera Preferent en participar algun minut en aquest compromís de la categoria de bronze de l’handbol estatal contra la La Salle Montcada, que està al seu millor moment de la temporada després d’escalar fins el 5è lloc de la classificació.

De manera prèvia a aquest encontre (18.30 hores), el conjunt sènior de la Tercera Preferent jugarà el seu darrer partit de la temporada i tractarà d’aconseguir els dos punts en joc davant l’Handbol Claret, cuer de la categoria.

Dissabte 30 d’abril 

Els jugadors lleidatans es volen acomiadar de la seva afició amb una victòria

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes sènior A – La Salle Montcada
 • A les 20.30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes

El conjunt d’Ivan Águila tractarà de trencar amb la mala ratxa de resultats amb un triomf davant el cuer

 • Sènior Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes sènior B – Handbol Claret
 • A les 18’30 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes

Incòmode desplaçament per a l’equip juvenil que no es podrà despistar ni un sols moment si vol obtenir la victòria davant l’Igualada

 • Segona Catalana Juvenil
 • Club Handbol Igualada – Handbol Lleida Pardinyes juvenil 
 • A les 19.15 h. a la Sala Polivalent Les Comes (c/ Carles Riba, s/n) d’Igualada.

 Tercer partit de copa per als lleidatans

 • Infantil Copa
 • Handbol Sant Fost – Handbol Lleida Pardinyes infantil
 • A les 11’30 h. al Pavelló Poliesportiu 1 (c/ Escoles, s/n) de Sant Fost de Campsentelles.

Escola d’Handbol Pardinyes

 • Finals intercomarcals dels JEEC al Pavelló Municipal de Pardinyes

durant dissabte al matí

Handbol Lleida Pardinyes sènior femení – competició acabada

Handbol Lleida Pardinyes cadet – descansa