Un “jove” Handbol Pardinyes dóna la cara davant el potent Sarrià

Tot i les moltes baixes, l’encontre va començar molt igualat amb els lleidatans molt centrats en defensa, amb el junior Ion Zubieta dirigint l’atac i Joseba Amiano molt encertat des de la primera línia, fins al minut 15 on els gironins van començar  a controlar el partit per agafar una avantatge que va permetre als visitants marxar 8-14 a la mitja part.

La segona part va començar amb un Sarrià superior que va treure profit per agafar una màxima distancia al marcador de 10 gols al minut 40, però els de Pardinyes no van llançar la tovallola i van lluitar de valent la resta del partit, amb Jose Delgado encertat en el llançament des del pivot, per acabar amb el 24-34 definitiu.

Per altra banda, destacar el gran paper en aquesta jornada de la resta dels equips groc-i-negres que van comptar els seus compromisos per victòries, tret del meritori empat de l’infantil, que va empatar a casa davant el líder de la categoria