Ajustada derrota de l’Handbol Lleida Pardinyes davant un rival directe

L’Handbol Lleida Pardinyes va sortir molt intens, mostrant un gran joc d’atac des del primer moment, que els va permetre anar davant al marcador fins el 6-6 al minut 11. A partir d’aquest moment la igualtat va ser la tònica dominant, fins que a falta de 2 minuts l’OAR va agafar avantatge de 2 gols amb un jugador més, per marxar al vestidor 12-14.

La segona part va tenir amb una dinàmica semblant d’igualtat i els desajustos defensius dels lleidatans es contrarestaven amb el lideratge ofensiu de Ruben Tardío. Els últims minuts estaven controlats pels de Sabadell que mantenien rendes de 2 i 3 gols, però una reacció groc-i-negra ajustava el partit fins al 27-28 final.

Aquest resultat posa les coses molt complicades per als de la Terra Ferma, però encara queda lliga i recorregut i els de Pardinyes sempre han demostrat un alt nivell de compromís.