L’Handbol Lleida Pardinyes aconsegueix un punt “in extremis” a Saragossa

Diari Segre, 22 de febrerEl Pilar Maristas va mostrar-se molt superior des del principi, davant un Pardinyes que no podia contrarestar la seva intensitat defensiva i que, a més els superava contínuament amb el joc de pivot. Superioritat que es veia reflectida al descans amb el marcador 18-10.

La segona part va començar amb una dinàmica semblant, però amb la defensa dels de Lleida molt més intensa. I a falta de 20 minuts va arribar la reacció dels de la Terra Ferma, amb un bon Jordi Soto immens sota pals i el lideratge ofensiu de Ruben Tardío. A partir d’aquí va passar el que semblava impossible, un Pardinyes defensant molt fort superava als “maños” constantment al contraatac per sorprendre’ls amb un parcial de 2-12 que tancava el partit amb un 30-30. Un punt d’or, que pot esdevenir decisiu per als interessos del lleidatans, més encara després dels resultats obtinguts pels seus directes rivals a l’hora d’eludir la zona de descens durant la jornada i amb els quals s’enfrontarà a les properes jornades començant aquest dissabte contra l’OAR Gràcia. Un partit on l’únic resultat viable serà la victòria.

Després d’aquest empat de coratge, el dissabte vinent, a partir de les 20.30 hores, l’equip groc-i-negre necessita de les veus, el suport i calor de tota l’afició.  El dissabte, tots groc-i-negres. Ens juguem la permanència.

AMUNT PARDINYES!