L’Handbol Lleida Pardinyes deixa escapar la possibilitat de donar la sorpresa

Captura de pantalla 2016-02-15 a la(s) 09.51.26Una nova bona sortida de l’Handbol Lleida Pardinyes va permetre un primer parcial de 1-4, que els va permetre anar davant al marcador fins que al minut 20 va arribar l’empat local 9-9. Tot i la bona aportació ofensiva de Rubén Tardio pels groc-i-negres, el Palautordera aprofitava les superioritats numèriques per marxar al descans amb avantatge al llluminós per 16-14.

La segona part va començar amb els de la Terra Ferma amb un jugador menys i això es va notar. El Palautordera controlava el joc i el marcador amb diferències de 2 i 3 gols. Durant aquest període Joseba Amiano portava el pes de l’atac lleidatà, però el cansament de l’equip feia baixar la precisió de la resta de jugadors de cara a porteria. Els últims minuts van ser de precipitació visitant i el Palau va aprofitar per tancar el partit amb un marcador 29-25, que no feia justícia a la igualtat que es va veure al camp.

Tot i la derrota, l’equip continua en una clara línia ascendent i força motivat, amb vistres als propers compromisos, vitals per a les aspiracions dels lleidatans de mantenir-se una any més a la 1ª Estatal. El proper dissabte un complicat i important compromís a la pista del Pilar Maristes de Saragossa.

Video resumen del partit