Tot i les baixes, l’Handbol Lleida Pardinyes buscarà donar la sorpresa a la pista del Palautordera…

L’Handbol Lleida Pardinyes afrontarà aquest dissabte la divuitena jornada de la 1ª Estatal. Un partit de “impasse” previ a un final de febrer i començaments de març “infernal” on es jugarà el ser o no ser a la categoria. L’equip lleidatà es desplaçarà a Santa Maria de Palautordera amb moltes baixes per tal de jugar contra un conjunt acomodat a la zona mitja de la classificació, gràcies a una notable milloria al seu joc a les darreres jornades.

El pavelló de Santa Maria de Palautordera serà, a partir de les 18.45 hores d’aquest dissabte 13 de febrer, l’escenari d’un nou compromís de l’Handbol Lleida Pardinyes de 1ª Estatal, que s’enfrontarà a l’equip local molt minvat pel gran nombre de baixes per lesió acumulades durant tota la temporada, a les que cal sumar les de Sergi Pujol i Abel Hervàs produïdes el passat cap de setmana, després d’un intens i dur partit contra el Sant Cugat, i de Chechu Velasco, un dels bastions defensius del conjunt groc-i-negre, que complirà un partit de sanció després de veure la vermella al final d’aquest partit contra el conjunt barceloní que va acabar amb empat.

Malgrat les dificultats, el jugadors entrenats per Txema del Rosal afronten aquest duel amb optimisme i convençuts de poder donar la sorpresa davant el Palautordera Salicru, tot i la complexitat de l’encontre i de jugar contra un rival que travessa per un bon moment de joc. Cal recordar que l’equip lleidatà ja sap el que es puntuar davant dels vallesans, davant els quals van aconseguir el primer punt de la temporada  a l’empatar a 21 en un final d’infart.

Les Lleones se la juguen davant el Tortosa

El sènior femení tornarà aquest dissabte al Municipal (20.30 hores) on rebrà la visita de l’Handbol Tortosa. Un partit decisiu per a les aspiracions del conjunt de la Terra Ferma a l’hora de mantenir-se a la màxima categoria de l’handbol Catalana, ja que la formació de les Terres de l’Ebre, que van guanyar a les lleidatanes al partit d’anada, ocupa la quarta plaça per la cua, amb 10 punts, tres més que les groc-i-negres, penúltimes.

L’Handbol Lleida Pardinyes arriba a aquest encontre amb força moral i en clara línia ascendent, després del bon joc i els positius resultats obtinguts als darrers encontres i amb la novetat de la incorporació, fins al final de la temporada, de la jugadora noruega de 24 anys Marte Mari Kaland, que ha arribat a Lleida per a realitzar un Erasmus i que ve de jugar a la lliga universitària de Polònia on ocupava la posició de primera línia.

A les 19.00 hores i al mateix escenari, el sènior B tindrà per davant una difícil papereta davant del Polinyà, tercer classificat. A més de les dificultats que plantejarà aquest complicat i dur rival, els jugadors entrenats per Ivan Águila, tindran que fer, una setmana més, mans i mànigues per formar un equip competitiu i compensat degut, a l’igual que el sènior A, al gran nombre de baixes que arrosseguen.

Els juvenils de Chechu Velasco obriran la tarda d’handbol al Municipal de Pardinyes (17.00 hores) amb un partit de bandera contra l’AMPA Manyanet i amb la tercera plaça en joc.

L’equip cadet, segon classificat, descansa aquest cap de setmana mentre que l’infantil jugarà al Juanjo Garra (16.00 hores) un partit, en principi, plàcid contra els Sants UBAE, penúltim classificat amb una única victòria.

 

Dissabte, 13 de febrer

El Pardinyes buscarà donar la sorpresa a la pista del Palautordera 

 • 1ª Estatal
 • Handbol Palautordera Salicru – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 18:45 h – Pavelló Municipal de Santa Maria de Palautordera.

Partit clau per a les aspiracions de les “Lleones” per sortir de la zona de descens

 • Lliga Catalana Femení
 • Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Tortosa
 • 20’30 hores – Pavelló Municipal de Pardinyes

 L’equip sènior B, en clara línia ascendent, tractarà de posar les coses difícils als tercers classificats

 • Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes – Balonmano Polinyà
 • 19’00 hores – Pavelló Municipal de Pardinyes.

Complicat compromís per al juvenil amb la tercera plaça en joc

 • Segona Catalana Juvenil
 • Handbol Lleida Pardinyes – AMPA Manyanet
 • 17’30 hores – Pavelló Municipal de Pardinyes.

Partit, sobre el paper, assequible per a l’equip infantil

 • Segona catalana infantil
 • Handbol Lleida Pardinyes – CEH BCN Sants UBAE
 • 16’00 hores – Pavelló Municipal Juanjo Garra

L’equip cadet descansa en aquesta jornada

Diumenge, 14 de febrer

Competició interprovincial infantil

 • CH Lleida Pardinyes Infantil A- CB Monzón A
 • 09’00 hores – Pavelló Juanjo Garra

 

 • CH Lleida Pardinyes Infantil B- CB Monzón B
 • 10’00 hores – Pavelló Juanjo Garra

Trobada de Minihandbol a Guissona

 • Aleví
 • CH Lleida Pardinyes
 • Tot el matí