L’Handbol Lleida Pardinyes aconsegueix un valuós empat a casa

12705438_954079954681962_5870033781825523965_nL’Handbol Lleida Pardinyes va sortir molt intens i concentrat, el que va fer que al Municipal de Pardinyes es vegués la millor primera part del que portem de campionat, gràcies sobretot a la gran tasca defensiva i el llançament al contraatac que feia cada vegada el porter local Xavier Bosch. El bon joc dels lleidatans els va permetre marxar al descans amb avantatge al marcador per 18-14.

La segona part va començar amb una dinàmica semblant, però el canvi defensiu del Sant Cugat i el cansament de l’equip lleidatà feia baixar les diferències, fins que al minut 23 de la segona els barcelonins es van posar pel davant 27-28. El final va estar d’infart amb diferencies mínimes, fins que a falta de 30 segons el Pardinyes va aconseguir l’empat final 31-31.