L’Handbol Lleida Pardinyes rep la visita del Sant Cugat, un dels equips més golejadors de la categoria…

El conjunt de la Terra Ferma tornarà aquest dissabte al Municipal de Pardinyes (20.30 hores) per afrontar un nou compromís a la 1ª Estatal. Els groc-i-negres rebran la visita del Sant Cugat, un equip situat a la zona alta de la classificació i que obligarà a  treballar de valent als jugadors de Txema del Rosal, especialment en defensa, si volen frenar la capacitat ofensiva dels barcelonins, que compten entre els seus jugadors amb el màxim golejador de totes les categories d’àmbit estatal.

L’Handbol Lleida Pardinyes disputarà aquest dissabte un difícil partit contra l’Handbol Sant Cugat, sisè en la classificació, que servirà al tècnic Txema del Rosal per posar l’equip a punt de cara als propers i decisius compromisos del mes de febrer i començaments de març, quan s’enfrontarà amb l’OAR Gràcia, el Sant Joan d’Espí i La Salle Bonanova, rivals directes en la seva lluita per mantenir la categoria.

El conjunt groc-i-negre, tot i la contundent derrota del passat cap de setmana a la pista del Mataró encara aquest encontre amb molta motivació i en una línia ascendent pel que fa a l’estat d’ànim dels jugadors i intensitat del seu joc.

Un dels principals maldecaps per als lleidatans serà trobar la fórmula adequada per tractar de frenar la gran capacitat golejadora de l’equip d’Armand Rubiño, que travessa per un gran moment de joc i que compta al seu planter amb el lateral Jordan, ex jugador del FC Barcelona, i que en aquestes alçades de la temporada és el màxim realitzador de totes les categories i grups a nivell estatal. Sens dubte, una difícil papereta per als lleidatans que hauran de tirar de jugadors com Xavi Alegre i Chechu Velasco, dos dels seus millors homes defensius, per tractar d’anular la seva capacitat realitzadora.

El conjunt lleidatà recupera a tres jugadors importants per al seu joc com l’extrem Sergio Martin i els germans Pifarré, a les posicions de central i lateral. La creu, vindrà de la ma del lateral Joseba Aminano, que causarà baixa per motius personals.

Un dissabte més, el conjunt lleidatà espera comptar amb el suport de la seva incondicional afició, que partit rere partit està omplint el Municipal de Pardinyes. L’encontre començarà a les 20.30 hores, dos hores abans (18.30 hores), els cadets defensaran el seu segon lloc i la seva condició de conjunt menys golejat de la categoria cadet, en Segona i Primera Catalana, davant La Salle Montcada, cuer de la categoria.

El sènior B visitarà la pista del líder

Aquest diumenge els jugadors de l’equip sènior de Tercera Preferent viatjaran a Cerdanyola del Vallès, sota la direcció tècnica d’Ivan Àguila, per a jugar contra líder de la categoria. Un conjunt molt sòlid i competitiu en totes les facetes del joc i que tan sols ha cedit 3 punts en lliga, l’últim el passat cap setmana a la pista del Terrassa B on va empatar a 24 gols.

El mateix diumenge, els juvenils de Chechu Velasco hauran de treballar a fons en el seu desplaçament a la pista del Sant Cugat si no volen veure perillar la seva privilegiada posició a la taula classificatòria. No ho tindran gens fàcil ja que el Sant Cugat ocupa la cinquena plaça i presenta uns guarismes, pel que fa al gols marcats i encaixats, molt semblants als de l’equip del barri de Pardinyes.

 

Dissabte, 6 de febrer

Un Pardinyes en línia ascendent tractarà d’esgarrapar algun punt davant del sisè classificat

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes – H Sant Cugat A
 • 20:30 h – Pavelló Municipal de Pardinyes.

Els cadets rebran la visita del cuer, a molta distància del potencial de joc dels lleidatans

 • Cadet 2ª catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – La Salle Montcada
 • 30 hores – Pavelló Municipal de Pardinyes.

 

Diumenge, 7 de febrer

Els juvenils hauran de suar la cansalada per no veure perillar la quarta plaça

 • Juvenil Segona Catalana
 • Club Handbol Sant Cugat B – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 30 hores – Pavelló 3- Rambla del Celler s/nº Sant Cugat

Complicat desplaçament per als groc-i-negres, que visiten la pista del líder

 • Tercera preferent
 • CH Cerdanyola– Handbol Lleida Pardinyes-sènior B
 • 12:45 h. – Av. de Guiera 6-8 Cerdanyola