Presentació de la temporada 2018-2019 amb motiu del 25è aniversari del CH Lleida Pardinyes

Encara som petits, però, a poc a poc, ens anem fent grans. Grans en nombre de jugadors i jugadores, en projectes, en reptes, en valors… Un procés de creixement que és fruït de l’esforç, compromís, il·lusió, treball de moltíssima gent i que sempre hem volgut que sigui col·lectiu i compartit. D’entrada gràcies a tothom que d’una manera o d’altra ha fet i fa possible el Club Handbol Lleida Pardinyes tal i com és.

Aquesta és una temporada molt especial per al club i tots els que en formem part. Fem 25 anys d’esport amb valors; no ha estat un camí fàcil, però si molt enriquidor i fructífer. Per celebrar-ho volem començar amb una presentació d’inici de temporada força especial, emotiva, diferent. Un acte on les nostres jugadores i jugadors seran els principals protagonistes, és clar, i al qual esteu tots convidats.

Informació acte

  • Divendres 5 d’octubre
  • 00 hores
  • Pavelló Municipal de Pardinyes
  • Entrada gratuïta

Observacions

  • Tots els jugadors i jugadores hauran d’estar al pavelló a les 19.00 h amb l’equip oficial complet (groc-i-negre)
  • Els pares/mares/acompanyants que porteu als vostres fills i filles els deixareu a la porta del pavelló (hi haurà responsables del club per rebre’ls), però només hi podran entrar ells.
  • A partir de les 19.50 h obrirem les portes del pavelló per a totes les persones que vinguin a veure l’espectacle de presentació d’aquesta temporada.

 

Celebra-ho amb nosaltres!!!!