La premsa es fa ressò de la presentació de la Copa Valors de Mini Handbol

Ahir es va presentar davant dels mitjans de comunicació, amb la participació, entre altres, del director esportiu de la secció d’handbol del FC Barcelona, David Barrufet, la celebració aques diumenge al pavelló municipal de Pardinyes de la Copa Valors d’Handbol. Avui, aquesta presentació ha tingut un gran presència als diferents mitjans de comunicació lleidatans. Moltes gràcies a tots per donar visibilitat i notorietat a aquesta trobada i a l’aposta que realitza el Club Handbol Lleida Pardinyes per l”Esport amb Valors”

segre-copa-valors-club-handbol-lleida-pardinyesn-david-barrufet se7accents-copa-valors-club-handbol-lleida-pardinyesn-david-barrufet

captura-de-pantalla-2016-11-18-a-las-11-57-54

 

Resum Lleida TV

Article La Mañana presentació Copa Valors

Article Diari Segre presentació Copa Valors