Eleccions 2016

Obert el procés electoral a la presidència del Club Handbol Lleida Pardinyes

La junta directiva del Club Handbol Lleida Pardinyes, presidida per José Miguel Zubieta, va convocar i obrir ahir dijous 1 de setembre el procés electoral de cara a l’elecció de president i junta directa per als propers quatre anys.
 
Les eleccions, en cas de presentar-se més d’una candidatura, es duràn a terme el proper 23 de setembre en el decurs d’una Assemblea General Extraordinària, que vindrà precedida de la Assemblea Anual ordinària en la qual, com cada any al començament de temporada, es realitzarà el balanç de gestió i esportiu de la passada campanya i es presentaran els pressupostos i nous projectes per a la temporada 2016-2017.
 
Els interessats en presentar candidatura ho poden fer adreçant-se al club per rebre tota la informació necessària per a tramitar, si s’escau, la seva candidatura. El requisit bàsic per a votar en aquestes eleccions i/o presentar la candidatura és ser major d’edat i ser soci de ple dret del Club Handbol Lleida Pardinyes.
 
Aquest dilluns dia 5 de setembre, a la sala de premsa situada al pavelló municipal de Pardinyes es procedirà, amb la presència dels socis que desitgin assistir, al sorteig públic per escollir els membres de la Junta Electoral

Calendari electoral

El calendari electoral aprovat en Junta Directiva per a la celebració d’aquestes eleccions va estar el seguent
Calendari electoral Handbol Lleida Pardinyes

Elecció de la Junta Electoral

El passat dilluns 5 de setembre va tenir lloc l’elecció de la Junta Electoral que vetllarà per a la correcta realització del procés electoral a la presidència del Club Handbol Lleida Pardinyes per als propers 4 anys.
En aquest acte, que va comptar amb la supervisió dels membres de l’actual Junta Directiva del club José Miguel Zubieta, actual president, Txema del Rosal, Eugenio Aguila, es va dur a terme a les 20.30 hores del dilluns 5 setembre a la sala de prensa del Pavelló Municipal de Pardinyes. Consultats, en primera instància entre els soci assistents a l’acte sobre la possibilitat de presentar-se voluntaris a realitzar aquesta funció els seguents socis es van manifestar de manera afirmativa a la realització d’aquesta funció
  • Ivan Aguila
  • Dani Colell
  • Núria Mor

Cens electoral eleccions a la presidència del Club Handbol Lleida Pardinyes

socios