El Pardinyes buscarà tancar la primera volta amb una victòria…

Aquest dissabte 16 de gener (20.30 h) torna l’handbol de “primera” al Municipal de Pardinyes amb la disputa d’un nou partit del CH Lleida Pardinyes, l’últim de la primera volta en la categoria de bronze de l’handbol Estatal. En aquesta nova jornada, el conjunt de Txema del Rosal rebrà la visita de l’Esplugues amb el clar objectiu d’obtenir la primera victòria de la temporada.

Després de la contundent derrota dels groc-i-negres la passada setmana a la pista de la Salle Montcada per 38-23 el jugadors lleidatans han estat treballant de valent durant tota la setmana per afrontar amb condicions i garanties el partit d’aquest dissabte contra l’Handbol Esplugues, un equip que va començar la temporada força endollat –fins i tot es va col·locar de líder- però que, a poc a poc, ha anat perdent pistonada fins a situar-se en una zona “tranquil·la” de la taula classificatòria, desè amb 12 punts, 9 més que els lleidatans, penúltims.

Tot i la trajectòria descendent en el decurs de la primera volta, l’equip del Llobregat continua sent un equip força perillós i que compta amb efectius molt determinats com l’exjugador blaugrana d’ASOBAL Beto Miralles. Malgrat les dificultats de sortida, l’equip de la Terra Ferma s’ha marcat com a objectiu prioritari sumar la primera victòria de la temporada i tancar la primera volta amb un resultat positiu que els hi aporti una injecció de moral de cara a afrontar la segona fase de la lliga amb possibilitats i il·lusió i que esdevingui una recompensa per a la seva incondicional afició.

Una setmana més, el principal problema per als tècnics lleidatans serà, i en aquest punt la història no varia, conformar una alineació competitiva i equilibrada degut al gran reguitzell de baixes que arrosseguen. Per tal d’apaivagar aquesta mancança cal destacar la incorporació d’última hora del jugador Íñigo Fernández, que format a les categories base del club, (en l’actualitat està cursant els seus estudis a Dinamarca amb una beca Erasmus) tornarà a jugar amb l’Handbol Pardinyes durant el seu període de vacances per ajudar a cobrir les nombroses baixes a la primera línia.

Partit clau per a les “Lleones”

L’equip femení de Lliga Catalana es jugaran aquest dissabte (18.30 hores) al Municipal de Pardinyes bona part del ser o no ser en aquesta categoria ja que rebran la visita de l’Handbol Igualada, un equip, com el lleidatà, amb una necessitat imperiosa de sumar punts.

En aquest moments, el conjunt entrenat per Jordi Morlans i Ricard Sabaté ocupa l’ultima plaça amb 3 punts -fruit d’una victòria i un empat- mentre que la formació igualadina es penúltima amb un punt més que les lleidatanes

Per altra banda, en un horari i dia poc habitual, diumenge a partir de les 13.30 hores, el sènior B disputarà una nova jornada de Tercera Preferent, en aquesta ocasió contra el Pau Casals. Un partit complicat, en el qual els jugadors de Pere Martínez ho hauran de donar tot per aconseguir, si o si, una victòria i tractar de sortir de les posicions complicades de la taula classificatòria.

Finalment, els equips base: juvenils, cadets i infantils disputaran aquesta nova jornada fora de casa. A priori, tant el juvenil com l’equip cadet no haurien de tenir gaires problemes per a superar els seus respectius compromisos i mantenir les seves privilegiades posicions a la part alta de classificació 3rs i 2ons respectivament. Més complicat ho tindran  els infantils en la seva visita a l’Aula, colíder de la classificació.

 

Dissabte, 16 de gener

Després de l’aturada per les festes del Nadal el primer equip torna al municipal de Pardinyes per tancar la primera volta

 • 1ª Estatal
 • Handbol Lleida Pardinyes – Handbol Esplugues
 • 20’30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Les “Leones” se la juguen al Municipal contra les penúltimes

 • Lliga catalana femenina
 • Handbol Lleida Pardinyes – Club Handbol Igualada
 • 18’30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

 Visita favorable per als interessos dels groc-i-negres

 • Segona Catalana juvenil
 • Handbol Vilanova Hipersimply – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 19’30 h. Complex esportiu Isaac Gàlvez -Vilanova i la Geltrú

Els cadets tornen a la competició després de vàries setmanes d’inactivitat

 • Segona Catalana cadet
 • Handbol Santpedor – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 17’45 h. Pavelló municipal C. Carretera de Navarcles, s/nº Santpedor

 

Diumenge, 17 de gener

Complicat compromís per al sènior B que necessita sumar punts per a sortir de la zona baixa de la classificació

 • Tercera Prenent
 • Handbol Lleida Pardinyes – Balonmano Pau Casals
 • 13’30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Difícil desplaçament per a l’infantil que visita la pista del colíder

 • Segona Catalana infantil
 • AE Aula – Handbol Lleida Pardinyes 
 • 11’00 h. Pavelló Aula de Barcelona

Logo-Handbol-Lleida-sin-fondo