L’Handbol Lleida Pardinyes, tot i la derrota a casa del líder, dona una lliçó de compromís i esforç

IMG_6927El passat diumenge l’Handbol Lleida Pardinyes, molt mermat d’efectius, va visitar la pista del líder indiscutible de la categoria, el Sant Quirze, un equip cridat a jugar en categories superiors, tot i la dificultat d’aquest encontre, que va acabar amb un 36-24 i que va significar també el debut de Ion Zubieta a 1ª Nacional, el conjunt groc-i-negre no va abaixar en cap moment els braços i va caure com un gran davant d’un dels grans de la Lliga.

l’Handbol Pardinyes va sortir molt intens coneixedor de la qualitat del líder, el Sant Quirze, i va aconseguir mantenir el marcador igualat fins minut 20, on els barcelonins van començar a marxar en el marcador, gracies a la gran actuació del porter Alejandro Sánchez i el pivot Ricard Reig, tots dos exjugadors d’ASOBAL. Els locals ja guanyaven 16-10 de la mitja part.

A la segona part el Pardinyes va continuar donant la cara, però tot i fer una defensa molt intensa, no podien amb el bon joc de contraatac dels “quiris”, que anaven ampliant la distància fins al 36-24 final. La bona noticia per l’equip lleidatà va ser el prometedor debut del jove Ion Zubieta, que es va estrenar a la categoria fent dos gols.

Penalty Ion Zubieta Handbol Pardinyes