El Pardinyes se la juga aquest dissabte davant el Sant Esteve Sesrovires

Kelvin de Leon Club Handbol Lleida PardinyesA caixa o faixa, amb olor a final… qualsevol d’aquestes expressions serveix per a definir les característiques i transcendència del partit que disputarà aquest dissabte l’Handbol Lleida al Municipal de Pardinyes (20.30 hores) contra el Sant Esteve Sesrovires; una formació instal·lada a la part baixa de la classificació com els lleidatans.

El conjunt dirigit per Txema del Rosal regressa aquest dissabte al Municipal de Pardinyes, després de la derrota a casa del colíder Sarrià, en un bon partit, per a disputar un encontre on, fet i fet, el més important serà el resultat final, ja que enfrontarà a dos equips que passen per una delicada situació a la taula classificatòria; els de la Terra Ferma segons per la cua amb tres punts –fruit de tres empats- i el Sant Esteve Sesrovires amb tres victòries i 6 punts al seu haver, després de 10 jornades disputades.

Durant tota la setmana, l’equip groc-i-negre ha entrenat amb un altíssim nivell d’intensitat i concentració conscients de la importància d’aquesta confrontació per a les aspiracions de l’Handbol Lleida Pardinyes de mantenir la categoria i de la injecció de moral que suposaria per a tots, equip i afició, aconseguir la primera victòria a 1ª Nacional.

De cara a aquest partit contra el Sant Esteve, que arribarà amb les piles carregades després d’obtenir una valuosa victòria contra el Sant Cugat, una de les notes positives la trobem en la possible incorporació a la convocatòria de dos jugadors claus per a l’esquema de joc lleidatà, especialment pel que fa al seu joc ofensiu, com son Rubén Tardio, que porta gairebé un mes de baixa i Kellvin de Leon, un jugador determinant per al Pardinyes, que aquesta temporada encara no ha pogut disputar ni un minut degut a un problema a la planta del peu.

Donada la necessitat imperiosa d’aconseguir els punts en joc, el conjunt lleidatà ha fet una especial crida a la seva afició per a que aquest dissabte, més que mai, les grades del Municipal de Pardinyes siguin una veritable marea “groc-i-negra”.

Una crida als aficionats per partida doble, ja que abans de l’encontre del primer equip groc-i-negre, les “Leones” jugaran un altre un partit a cara o creu contra el Vilanova del Camí, un equip amb tres punts, un més que l’Handbol Lleida Pardinyes, que tanca la classificació. El partit del sènior femení de Lliga Catalana començarà a les 18.30.

Ruben Tardio-Handbol Lleida Pardinyes