La Selecció Catalana d’Handbol Cadet Masculina visita les Terres de Ponent…

La Selecció Catalana d’Handbol Cadet Masculina, amb el lleidatà Toni Gilabert, Jesús Fernàndez i Francesc Asensio al capdavant, realitzaran una doble sessió d’entrenaments, matí i tarda, el diumenge dia 6 de desembre a les Terres de Ponent.
El diumenge al matí es desplaçaran a Agramunt per realitzar un entrenament i després per la tarda, disputaran a Lleida, un partit de preparación pel Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, que s’ha de disputar del 3 al 8 de gener de 2016. El combinat català s’enfrontarà al conjunt juvenil del Club Handbol Lleida Pardinyes a les 17 h. al Pavelló Municipal de Pardinyes.
Per aquest seguit d’entrenaments i partits, els jugadors convocats han estat: Nil Guiteres, Pau Ferré, Josep Quirós, Iker Segovia i Joan Locertales de la Fund. BM Granollers; Jorge Pérez, Erik Villalba, Theo Laverne, Izan Alonso, Edu Calle, David Roca, Mamadou Diocou, Alex Pascual, Jan Flores, Sergi Alà i Marc Rovira del FC Barcelona; Pau Peyra de la Fund. FC Barcelona; i Alex Estirado de l’AE Carles Vallbona.