Bona imatge de L’Handbol Lleida Pardinyes a casa del líder

L’Handbol Lleida Pardinyes va plantar cara al colíder de la classificació de 1ª Estatal, l’UE Sarrià i durant molts minuts de l’encontre el marcador es va mostrar molt ajustat. Finalment, els groc-i-negres, el gran nombre de baixes dels lleidatans, la qualitat del rival i una afició volcada amb el seu equip van estar determinants al resultat final 39-29.

Tot i les nombroses baixes l’Handbol Pardinyes va sortir molt conscienciat sobre la necessitat de donar una bona imatge a un camp tan difícil com el de l’UE Sarrià, i va fer una molt bona primera part mantenint la igualtat al marcador fins el minut 20 (12-12), a partir d’aquí els gironins marxaven de 2 gols,però no podien trencar el partit i arribaven al descans 18-16. Fins i tot als minuts inicials, el conjunt lleidatà va aconseguir un sorprenent 3-6 al marcador.

A la segona part, el Pardinyes va continuar treballant seriosament, però començaven a mostrar símptomes de fatiga, fet que permetia al Sarrià marxar-se 29-24 al minut 46. En aquest moment de l’encontre, els de la Terra ferma van aprofitar per donar minuts als menys habituals perquè continuïn agafant experiència a la categoria. Aquesta vegada, tot i acabar el partit 39-29, va deixar bones sensacions entre els jugadors i tècnics groc-i-negres.

Sarria_Pardinyes_1516