L’Handbol Lleida Pardinyes visita la pista del Sarrià de Ter amb molt per guanyar i res a perdre…

L’Handbol Lleida Pardinyes es desplaçarà aquest dissabte fins a terres gironines per a jugar el seu partit (18.00 hores) a la pista de la UE Sarrià de Ter, colíder del grup D de la 1ª Estatal, juntament amb l’Handbol Sant Quirze. Sens dubte, un complicat compromís per als de la Terra Ferma, que afegeix a la dificultat de jugar contra un dels millors equips de la categoria les baixes d’un gran nombre de jugadors clau per al seu esquema de joc.

Després d’una setmana d’intensos entrenaments, i amb la lliçò ben apresa després de la contundent derrota de la passada setmana contra el Sant Martí Adrianenc, previsible pel que fa a la diferència de potencial de tots dos equips, però no tant per la forma com es va produir, el conjunt groc-i-negre ho té tot a punt per donar el millor de si mateix en un altre complicadíssim compromís davant la Unió Esportiva Sarrià, una de les pistes més difícils de la categoria.

El desplaçament a terres gironines servirà per jugar un d’aquells partits on els lleidatans tenen molt a guanyar i poc a perdre (tret de noves lesions, que això si que seria un greu problema) i que permetrà, entre altres aspectes, que els jugadors continuïn acumulant experiència i donar minuts i confiança a tots els jugadors. Una setmana més, Txema del Rosal haurà de fer mans i mànigues per fer la convocatòria degut al gran nombre de jugadors lesionats.

L’equip gironí, dirigit per Josep Espar, es troba en un gran moment de forma, malgrat l’inesperat empat del passat cap de setmana a casa del Sant Cugat –quinze punts en 9 partits disputats-, ocupant des de fa varies jornades els primers llocs de la classificació. Per la seva banda, l’equip lleidatà torna a caure a posicions de descens –segon per la cua- després de la derrota a casa davant el St. Martí Adrianenc.

Derbi lleidatà a Tercera Preferent entre l’Handbol Lleida i l’Agramunt

A partir de les 19.30 hores, el Municipal de Pardinyes serà l’escenari d’un dels encontres més atractius i esperats de la temporada per a l’equip entrenat per Pere Martínez amb motiu de la celebració del derbi contra l’Agramunt, l’altre equip lleidatà del grup.

Malgrat la diferència en la classificació, el conjunt de l’Urgell ocupa l´últim lloc de la classificació, en un partit d’aquestes característiques pot passar de tot, així que, com acostuma a passar en aquests enfrontaments, les espases estan  en alt.

Els juvenils i cadets necessiten recuperar-se de les seves derrotes

El passat cap de setmana, tant el juvenil com el cadet van tastar l’amarg sabor de la derrota davant dos equips, com ells, punters a la classificació. Pel que fa als juvenils, la derrota va estar motivada, en bona mida, per la manca d’efectius amb la qual va afrontar l’encontre i pel que fa als cadets per certa falta d’intensitat i experiència en la resolució de partits complicats.

Aquesta setmana tindran l’ocasió de passar pàgina i esmenar la plana. El juvenil a casa de Rubí B, un conjunt, a priori, assequible per al potencial dels groc-i-negres, d’acord amb la seva posició a la tabla classificatòria. Per la seva banda, als cadets, que van perdre el lideratge de la classificació i la seva imbatibilitat contra el segon, La Llagosta, els hi espera aquest cap de setmana al Municipal (18.00 hores) una altra prova de foc ja que rebran la visita  de l’Igualada Athlètic, tercer classificat i que conforma la terna d’ equips, de llarg, més forts del grup.

Finalment l’infantil, optimista i amb les piles carregades després del seu triomf a casa contra el Sant Andreu, visitarà la pista del Liceu Francès B. El diumenge a Alcarràs, triangular infantil amb la participació de l’equip, local, l‘Handbol Lleida Pardinyes B i el Balonmano Monzón.

Dissabte, 28 de novembre

Els jugadors de Txema del Rosal visiten la pista del segon classificat

 • Sènior Primera Estatal
 • UE Sarrià-Handbol Lleida Pardinyes
 • 18.00 h. Pavelló Esportiu Sarrià I ( C. Germans Ensesa Pujades, 3) Sarrià de Ter

Amb la primera victòria al sac les “Leones” afronten amb molta moral el següent compromís

 • Sènior femení Lliga Catalana
 • Handbol Cardedeu A – Handbol Lleida Pardinyes
 • 17.30 h. Pista Municipal Coberta ( c. Llinars, s/nº) Cardedeu

Derbi al Municipal en l’Handbol Lleida Pardinyes i l’Agramunt

 • Sènior B –Tercera Preferent
 • Handbol Lleida Pardinyes – Torró d’Agramunt CHA
 • 18.30 h. Pavelló municipal de Pardinyes

La victòria, únic resultat possible per als cadets després de la derrota contra La Llagosta

 • Cadet  Segona Catalana
 • Handbol Lleida Pardinyes – CH Igualada Athletic
 • 18.00 h. Pavelló municipal de Pardinyes

Els infantils convençuts de tornar de Barcelona amb un resultat positiu

 • Infantil Segona Catalana
 • Liceu Francès – Handbol Lleida Pardinyes
 • 10’30 h. Pavelló La Caixa (c/ Teodor Roviralta, 65) de Barcelona

Diumenge, 29 de novembre

Els juvenils buscaran recuperar-se de la desfeta del passat cap de setmana

 • Juvenil  Segona Catalana
 • Handbol Rubí B – Handbol Lleida Pardinyes
 • 10.00 h. Pavelló La Llana (c/ Can Claverí, s/n) de Rubí.
 • Sortida Camp d’Esports a les 07.00

Triangular infantil a Alcarràs

 • Pavelló Municipal d’Alcarràs
 • Balonmano Monzón //  CH Alcarràs // Handbol Lleida Pardinyes B